JUNIORIT

Junioritoiminta ja -opetus Hiekkaharju Golfissa

Juniorigolf on meillä Hiekkaharju Golfissa lähellä sydäntä. Junioritoimintaamme kuuluu opetuksen junioriryhmien lisäksi myös kesäleirejä. Tiesithän, että tarjoamme alle 21-vuotiaille nuorille golfaajille edullisempia hintoja (jopa -50%) isosta osasta tuotteitamme, kuten pelioikeuksista, rangetreeneistä ja green feeistä?

Toivotamme jokaisen nuoren lämpimästi tervetulleeksi meille!

Junioreiden harjoitusryhmät järjestetään taso- ja ikäryhmittäin. Meille on tärkeää, että jokainen nuori golfaaja pääsee oppimaan golfia hyvällä mielellä omantasoisessa seurassa. Junioritoimintamme on kaikille avointa, mutta Hiekkaharju Golfin jäsenenä palvelut saa edullisemmin.

Oman junioritoiminnan lisäksi tarjoamme alennettuja hintoja esimerkiksi kouluryhmille, jotka haluaisivat tulla tutustumaan golfin saloihin Hiekkaharju Golfiin. Rangelle pääsee treenaamaan golfia jo parilla eurolla!

Junioriryhmät järjestetään kesällä 2021 maanantai-iltaisin

Junioreiden harjoitusryhmät järjestetään taso- ja ikäryhmittäin. Ryhmien rajat ovat joustavat. Vaikkapa iältään ryhmien väliin solahtava 11-vuotias juniori voi hyvin sopia tasoltaan kumpaankin ryhmään. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin!

  • Nuorempien junnujen ja aloittelijoiden ryhmä, 1h joka viikko: 120e jäsenille, 150e muille / koko kesä
    • Opetusaika: maanantait klo 17-18
  • Vanhempien junnujen ja edistyneempien ryhmä, 1,5h joka viikko: 200e jäsenille, 230e muille / koko kesä
    • Opetusaika: maanantait klo 18-19.30

Ilmoittaudu mukaan: caddiemaster@hieg.fi tai 029 170 2080

Kesän lopulla julkaistaan loppukauden treeniohjelma. Talven junnutreenit järjestetään golfhallissa.

Tutustu golfopettajaamme: Head Pro Nino di Luca

Hiekkaharju Golf Academyn palveluista eli koko kentän opetustoiminnasta vastaa Head Pro Nino di Luca.

Ninolle on tärkeää, että jokainen juniori ikä- tai osaamistasosta riippumatta pääsee harjoittelemaan golfia mieleisellään tavalla. Junioritoimintaa kehitetäänkin nyt Ninon johdolla kaudelle 2021.

Suomen lisäksi opetusta saa halutessaan myös ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi. Kurssien pääasiallinen kieli on suomi.

Nino on suorittanut Suomen Golfliiton ja ammattilaisgolfjärjestö PGA:n korkeimman mahdollisimman ammattivalmentajatutkinnon Vierumäen Urheiluopistossa. Hän on aiemmin toiminut Head Prona Hillside Golfissa.

Ota yhteyttä tai varaa opetus Ninolta

Mailat ristissä logo png