Ravintola

Kahvioravintola Hiekkaharju Golf

Kahvioravintolamme on jälleen auki. Aurinkoiselta terassiltamme avautuu hieno näkymä rangelle ja yhdeksännen väylän viheriölle. Ravintolasta on myös lyhyt matka Pitkän Ysin ykkösväylän lyöntipaikalle, joten ehdit hyvin hengähtää ja nauttia välipalaa pelikierrosten välillä.

Ravintola tarjoaa kaudelle 2023 uusia makuja. Jokapäiväiseen valikoimaan on lisätty esimerkiksi pastat ja Tammisen rotukarjajauhelihapihvit, metsäsienikastikkeella. Kasvissyöjät voivat herkutella parilalla paistetulla Jalotofulla metsäsienikastikkeessa, tai esimerkiksi Jalotofu-kasvisburgerilla. Joihinkin annoksiin saatavilla perunavaihtoehdoksi myös perunamuusi aidoista perunoista. Annoksiisi voit valita dipiksi majoneesin, aiolin, tai aurajuustomajoneesin. Annoksiin kuuluu aina jälkiruokakahvit ja sen lisäksi voit nautiskella vaikka raikkaan Mojito Mocktailin.

Ravintolassamme voi järjestää myös yksityistilaisuuksia. Lue lisää tapahtumayhteistyöstä tapahtumasivuiltamme.

Tervetuloa nauttimaan ravintolamme antimista – olit sitten golffari tai et! Sijaitsemme kivenheiton päästä Hiekkaharjun asemasta, joten meille on helppo tulla.

 

Keittiö avoinna joka päivä klo 11-19

Koko päivän klo 8 – 21 tarjolla Snack-Lista.