Hanki Green Card Hiekkaharjussa

Opi golfaamaan ja hanki kauden 2024 Green Card taskuun alkeiskurssilla!

Haluamme, että golfin aloittamiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja että yhä useampi pääsisi kokemaan golfin ilon. Hiekkaharjussa lajin aloittaminen onnistuu vaivatta!

Tyypillisin tapa aloittaa golf on osallistuminen alkeiskurssille. Alkeiskurssilla opetellaan lajin perusteet yhdessä pienryhmässä. Lisäksi alkeiskurssilla saat perustietämyksen välineistä, säännöistä ja pelaamisesta kentällä (ns. etiketti). Alkeiskurssin jälkeen suoritetaan golfin ajokortti eli Green Card.

Green Card on osoitus riittävistä lajitaidoista ja pelisääntöjen hallinnasta, jotta voit siirtyä pelaamaan golfkentälle muiden pelaajien kanssa. Green Card suoritetaan pelaamalla kentällä yhdessä valvojan kanssa. Tarkoitus on, että peli on sujuvaa ja turvallista.

Ilmoittaudu kauden ensimmäisille kursseille jo nyt! Alkeiskurssit järjestetään lauantaisin, helmikuusta alkaen talvihallissamme ja muuten kenttämme harjoittelualuille ja harjoittelukentällä. Alkeiskurssin hinta on 99€ ja siihen sisältyy opetus, lainavälineet, Green Cardin suoritus sekä kaupan päälle viikon pelioikeus Kehä-6-kentälle kurssin jälkeen. Lue lisää kurssivalikoimastamme ja ilmoittaudu mukaan!