Junioriopetus

Junioritoiminta ja -opetus Hiekkaharjussa

Juniorigolf on meillä Hiekkaharju Golfissa lähellä sydäntä. Tiesithän, että tarjoamme alle 21-vuotiaille nuorille golfaajille edullisempia hintoja (jopa -50%) isosta osasta tuotteitamme, kuten pelioikeuksista, rangetreeneistä ja green fee -hinnoista?

Meille on tärkeää, että jokainen nuori golfaaja pääsee oppimaan golfia hyvällä mielellä. Junioritoimintamme on kaikille avointa, mutta Hiekkaharju Golfin jäsenenä palvelut saa edullisemmin.

Kesäkauden 2022 junioritreenit alkoivat maanantaina 16.5. Treenejä pidetään aloittelijoille ja nuorimmille maanantaisin 17.00-18.30, edistyneemmille ja vähän vanhemmille  tiistaisin 17.00-18.30. Treenit jatkuvat joka maanantai aina syyskuun loppuun saakka, mukaan voi hypätä missä tahansa vaiheessa kauden aikana.

Junioritreenien opetuksesta vastaa Head Pro Nino di Luca.

Junioreilla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista tai omia välineitä – kaikki lainavälineet löytyvät Hiekkaharju Golfista.

Treenejä voi tulla kokeilemaan kerran maksutta. Koko kauden hinta on 210 € ja seuran jäsenille 180 €. Ilmoittautuminen ennen ensimmäistä tuntia caddiemasterille klubitalolle tai sähköpostitse caddiemaster@hieg.fi tai puhelimitse numeroon 029 170 2080. Kausi maksetaan ennen ensimmäistä tuntia suoraan caddiemasterille, mikäli juniori käy kokeilemassa ensimmäisen kerran maksutta, niin kausi maksetaan ennen seuraavalle tunnille tuloa. 

Oman junioritoiminnan lisäksi tarjoamme alennettuja hintoja esimerkiksi kouluryhmille, jotka haluaisivat tulla tutustumaan golfin saloihin Hiekkaharju Golfiin. Rangelle pääsee treenaamaan golfia jo parilla eurolla!