Järjestä yksityistilaisuus

Järjestä tapahtuma, kilpailu tai yksityistilaisuus golfkentällä Vantaan ytimessä

Oli mielessäsi sitten asiakastapahtuma, syntymäpäiväjuhlat tai tiimin virkistyspäivä, räätälöimme Hiekkaharjuun juuri teille sopivan tapahtumapaketin. Golfkenttämme sijaitsee luonnon helmassa, kuitenkin kaupungin keskellä vertaansa vailla olevin liikenneyhteyksin – meille pääset myös lähijunalla, eikä matkustamiseen mene siis turhaa aikaa.

Golftapahtuma sopii kaikentasoisille golffareille, sillä ryhmät voidaan aina toteuttaa tasokohtaisesti. Voitte esimerkiksi tutustua golfin alkeisiin opastuksellamme, kun osa porukasta pelaa tai syventää osaamistaan – meillä lajin saloihin sinut perehdyttää aina koulutettu ja asiantunteva opettaja.

Viihtyisä ravintolamme aurinkoisella terassilla kruunaa golftapahtumasi säällä kuin säällä.

Voit järjestää meillä mieleisesi vapaamuotoisen tapahtumapäivän ruokailuineen ja peleineen, tai valita valmiin paketin alta – mahdollisuuksia on niin paljon kuin ideoitakin! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma!

Yritystapahtumapaketti: Tapahtuma tai tyky-päivä

Peruspakettiimme kaikentasoisille golfareille kuuluu 2 tuntia golfia tai opetusta oman tason mukaisesti sekä

erikseen laskutettava ruokailu.

Kaikille sopiva golfkokemus toteutetaan jakamalla osallistujat tarvittaessa kahteen tasokohtaiseen

ryhmään. Voitte esimerkiksi tutustua golfin alkeisiin opastuksellamme, kun osa porukasta syventää osaamistaan tai pelaa omatoimisesti – meillä lajin saloihin sinut perehdyttää aina koulutettu ja asiantunteva opettaja.

Peruspakettimme hinnat ovat 10-20 hengen ryhmältä 2 tunnilta alkaen 790 €, alv 0% sisältäen aloittelijoille kaikki tarvittavat välineet. Erikseen laskutettavan ruokailun voitte valita eri menuvaihtoehdoista.

Golf with a Goal -paketti: Yritystapaaminen pelikierroksella

Jätä neuvotteluhuonetta lähtemättömämpi vaikutus ja vie liikekumppanisi tai sidosryhmäsi edustaja golfaamaan kätevälle 9 reiän kentälle!

Ainutlaatuinen ilta- tai aamupäivä golfin parissa vie liike-elämän tapaamisesi uudelle tasolle. 9 väylää on täydellinen pituus uniikille golftapaamiselle.

Räätälöitävissä oleva Golf with a Goal -pakettimme sisältää strategiatunnin ja 9 reiän pelikierroksen (n. 2 tuntia) asiantuntevan PGA Pron kanssa. Vaikuttavan päivän hinnat alkavat 2–3 hengeltä 390 €, alv 0%.

Pakettiin kuuluu golfautot ja peliliput.