Markkinointiyhteistyöt

Näkyvyyttä houkuttelevalle kohderyhmälle pääkaupunkiseudun golfin ytimessä

Missiomme Hiekkaharju Golfissa on luoda mieleenpainuvia golfkokemuksia vasta-alkajille ja konkareille sekä kentällä että sen ulkopuolella – yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Haluamme, että yhä useampi jakaisi golfin ilon kanssamme. Tämä toive onkin jo täyttynyt, sillä kasvamme koko ajan ja mahdollisuudet näkyä kanssamme laajentuvat yhtä lailla!

Yhteistyö Hiekkaharju Golfin kanssa ei tarjoa pelkkää erinomaista näkyvyyttä yhdessä pääkaupunkiseudun otollisimmista paikoista, vaan myös yrityksen imagoa tukevia kokemuksia. Yritysyhteistyö kanssamme on erinomainen mahdollisuus hyödyntää kiinnostava, suuren ostopotentiaalin omaava kohderyhmä golfaajia pääkaupunkiseudun ytimessä – tavoitamme merkittävän määrän ihmisiä sekä fyysisesti kentällämme että digitaalisesti sähköisissä kanavissamme.

Golfilla on vakiintunut paikka ihmisten mielissä, jolla voidaan luoda positiivista brändimielikuvaa myös sinun yrityksellesi.

Kanssamme toteutat muun muassa:

  • tapahtumat ja virkistyspäivät Vantaan ytimessä
  • räätälöidyt yritysyhteistyöt mainospaikoista tapahtumayhteistyöhön
  • kattavan näkyvyyden sekä kentällä että digitaalisissa kanavissamme, joissa tavoitamme tuhansia ja tuhansia suomalaisia
  • kisasponsoroinnit, esimerkiksi viikkokisoissamme näkymisen tuote-esittelyin tai toimittamalla meille palkintoja
  • yrityspelioikeudet, joilla jätät lähtemättömän vaikutuksen sidosryhmiisi mahdollistamalla helpon golfaamisen milloin tahansa!

Tarjoamme sekä valmiita mainospaikkoja (esimerkiksi näyttävät radanvarsimainokset ja uutiskirjeemme yhteistyönosto) että juuri teille räätälöityjä mahdollisuuksia näkyä kanssamme. Ole siis yhteydessä, niin suunnitellaan paras ratkaisu juuri yrityksesi tarpeisiin!

Oheisesta esitteestä löydät lisätietoja yhteistyömuotojen mahdollisuuksista.

Yritysyhteistyöesite (PDF)