OPETUS

Hiekkaharju Golf tarjoaa kattavaa golfopetusta kaikentasoisille

Me Hiekkaharju Golfissa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kehittyminen, lajissa kuin lajissa, vaatii tietysti treeniä. Meiltä löydät kattavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamista tasosta riippumatta, yksityisopetuksena tai ryhmässä – myös yritystapahtumiin.

Tarjoamme myös perinpohjaiset ja innostavat alkeiskurssit, mikäli laji ei ole sinulle vielä aivan tuttu. Lähtökohtamme on aina se, että kurssimme käyneenä sinulla on varma ja oppinut olo – meillä et joudu kiirehtimään! Alkeiskursseillamme suoritetaan golfin ajokortti eli Green Card, jonka jälkeen pääset jo kentälle pelaamaan.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva valmennustapa ja tehdään tästä golfkaudesta juuri sinun kautesi! Lisää tietoa eri kursseista ja opetusmuodoista löydät tältä sivulta tai kysymällä suoraan meiltä.

banneri kapea

Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle mieleisin oppimisen muoto

Aloitetaan golf yhdessä! Alkeiskurssillamme opit golfin perusteet ja suoritat Green Cardin. Kurssilla käydään lävitse pelin tärkeimpiä sääntöjä sekä muita pelaamiseen liittyviä asioita – kurssin jälkeen voitkin siirtyä pelaamaan kentälle, esimerkiksi lyhyempi kuuden reiän Kehä-6-kenttämme sopii tähän mainiosti. 

Lauantaisin järjestettävät alkeiskurssit kestävät 5 tuntia. Yksi alkeiskurssi = yksi lauantai. Jokaisen alkeiskurssin lopuksi suoritetaan golfin ajokortti eli Green Card.

Alkeiskursseillamme ei joudu kiirehtimään, ja opetus järjestetään aina pienryhmissä. Et tarvitse kurssille vielä omia välineitä, varusteiksi riittää säänmukaiset ulkoiluvaatteet.

Aikataulu ja hinnat

Alkeiskurssit järjestetään lauantaisin koko kesän läpi, alkaen lauantaista 17.4. Kurssin kesto on klo 10-15. Valitse siis mieleisesi lauantai ja ilmoittaudu mukaan kurssille!

Alkeiskurssi maksaa 99€/henkilö. Hinta sisältää 5 tunnin opetuksen, mahdolliset lainavälineet ja Green Cardin suorituksen. Lisäksi saat viikon pelioikeuden Kehä-6-kentälle kurssin perään, jotta pääset heti treenaamaan opittuja taitoja!

Kurssit järjestetään turvallisesti ulkotiloissa, pienryhmissä. Kurssin järjestämisen minimiosallistujamäärä 3 hlö.

Tervetuloa kehittymään! Kertauskursseilla kerrataan golfin tärkeimpiä perusteita ja laitetaan lyöntitekniikkaa kuntoon. Saat kurssilla harjoitusohjeita sekä henkilökohtaisia vinkkejä jatkoharjoittelun tueksi.

Kertauskurssi sopii erinomaiseksi jatkokurssiksi alkeiskurssin käyneille golfaajille sekä heille, jotka haluavat boostata omia taitojaan vaikkapa ennen kauden alkua.

Aikataulu ja hinnat

Kertauskurssit järjestetään sunnuntaisin koko kesän läpi, alkaen sunnuntaista 18.4. Kurssin kesto on klo 10-14.

Kertauskurssi sis. 4h opetusta maksaa 79€/henkilö. Tervetuloa mukaan!

Kurssit järjestetään turvallisesti ulkotiloissa, pienryhmissä. Kurssin järjestämisen minimiosallistujamäärä 3 hlö.

Kehity räätälöidyn yksityisopetuksen avulla! Yksityisopetus sopii kaikentasoisille pelaajille, sillä se toteutetaan aina juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Golfopettajan kanssa voi sopia yksittäisistä tunneista tai suunnitella myös kattavampaa opetussuunnitelmaa. Mitä haluatkaan oppia ja miten, me olemme täällä sinua varten!

35 € | 25 min 
65 € | 50 min 
180 € | 3 x 50 min. paketti

9 reiän peliopetus kentällä (Hiekkaharju Pitkä Ysi)

1 hlö 120 € | sis. green fee
2 hlö 150 € | sis. 2 green feetä
3 hlö 180 € | sis. 3 green feetä

Yksityistunneille (ei peliopetus) on mahdollista ottaa kaveri mukaan ekstra 15 eurolla.

Teematunnit ovat sinulle, joka haluat tulla edullisesti ja matalalla kynnyksellä pienryhmäopetukseen tunniksi kerrallaan. Jokaisella tunnilla on oma teemansa, jonka mukaisia asioita treenataan opettajan ohjaamana. 

Kaikille avoimille teematunneille voi osallistua kuka tahansa pelitasosta riippumatta.

Kesän 2021 teematuntien aikataulu ja hinnasto julkaistaan pian.

Tutustu golfopettajaamme: Head Pro Nino di Luca

Hiekkaharju Golf Academyn palveluista eli koko kentän opetustoiminnasta vastaa Head Pro Nino di Luca.

Nino opettaa kaikentasoisia golfaajia Green Cardia tavoittelevista vasta-alkajista strategista ohjaamista vaativiin konkareihin, aina junioriryhmistä alkaen. Suomen lisäksi opetusta saa halutessaan myös ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi. Kurssien pääasiallinen kieli on suomi.

Nino on suorittanut Suomen Golfliiton ja ammattilaisgolfjärjestö PGA:n korkeimman mahdollisimman ammattivalmentajatutkinnon Vierumäen Urheiluopistossa. Hän on aiemmin toiminut Head Prona Hillside Golfissa.

Varaa opetus tai kurssit suoraan Ninolta

Mikon opetus päättyy 19.4.

Siirrymme pian kesäkauteen, jonka opetuksesta vastaa uusi Head Pro Nino di Luca. Edellisen Pron Mikko Korkalaisen kursseille ja opetukseen mahtuu vielä huhtikuussa mukaan. Varaa Mikon opetus Enkora-varausjärjestelmän kautta tai laita viestiä mikko@hieg.fi

Mailat ristissä logo png