Talvigolfhalli

Kaikki talvikauden treeniin Hiekkaharjun golfhallista

Hiekkaharjun uudessa talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä! Kaikille avoimessa sisäharjoitteluhallissa on rangelyöntipaikkojen ja lyöntiä analysoivien simulaattoreiden lisäksi lähipelialue griineineen, jossa pääset laittamaan chipit ja putit kuntoon.

Talvihalli on käytössä joka päivä aamusta iltaan, klo 7:00-23:00. FlightScopen käyttöajat voivat vaihdella, ajantasaiset aukioloajat löydät aina etusivulta. Klubitalolta löytyvä simulaattorilounge on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 12.00-23.00.

Lyöntivuorot ja kurssit talvihalliin varataan Enkora-varauspalvelusta täältä.

Mikäli olet varannut FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöösi, tule klubitalolle hieman etukäteen noutaaksesi laitteen ja tutustu sen käyttöohjeisiin.

Hinnasto

Kausikortit

Aikuisten talvikausi 2021-2022 sis. rajattomasti lyöntivuoroja ja 10 x 1 tunnin FlightScopen käyttö| 299€ 

Juniorien (alle 21-v tai kuluvana vuonna 21 täyttänyt) talvikausi 2021-2022 sis. rajattomasti lyöntivuoroja, ei sis. FlightScopea | 150€ 

Kausikortit ostat helpoiten verkkokaupasta täältä.

Tavallinen lyöntipaikka

1 tunti | 15€ 

Jäsenet ja osakkaat | 1 tunti 10€ 

Lyöntipaikka FlightScope-lyöntianalysaattorilla

1 tunti arkisin klo 12-16 | 25€

Jäsenet ja osakkaat | 20€

1 tunti arkisin klo 16-20 ja viikonloppuisin | 30€

Jäsenet ja osakkaat | 25€

Lyöntivuoroon kuuluu automaattisesti myös lähipelialueen käyttö. Tiesithän, että jos liityt seuran jäseneksi nyt, saat jäsenhinnat käyttöösi talvihalliin jo talvikaudeksi?

Mikäli haluat maksaa talvihallin treenit tai kurssin esimerkiksi liikuntaeduilla, voit tehdä sen klubitalolla aukioloaikojen puitteissa.

Vie treeni uudelle tasolle lyöntiä analysoivalla golfsimulaattorilla

Talvikauden 2021-2022 uutuutena löydät talvihallistamme nyt upeat FlightScope Mevo+ -lyöntianalysaattorit, jotka on pakko kokea itse!

Simulaattori hyödyntää edistynyttä 3D-tekniikkaa ja analysoi tarkan datan avulla jokaisen lyöntisi. Saat laitteen avulla laajennettua harjoitteluasi merkittävästi, itsenäisesti, kaveriporukalla tai opettajan kanssa. Hienot yksityiskohdat ja grafiikka viimeistelevät treenielämyksesi tarjoamalla realismia harjoitteluun ja kesäpäivän tuntua lumisimpaankin talvipäivään.

FlightScopen tutka kertoo sinulle muun muassa seuraavista lyöntisi ominaisuuksista:

 • Pallon lähtönopeus
 • Lyönnin pituus
 • Mailanpäänopeus
 • Smash
 • Pallon lähtökulma
 • Ilmalennon pituus
 • Pallon kierre

Mikäli olet varannut FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöösi, tule klubitalolle hieman etukäteen noutaaksesi laitteen ja tutustu sen käyttöohjeisiin.

Treenaa itsenäisesti tai kurssilla – talven opetusaikataulut julkaistu

Voit ostaa talvihalliin joko kertakäyntejä tai useamman kerran lyöntivuoroja. Kovimmat treenaajat tietysti säästävät ja hankkivat kausikortin! Jos haluat tulla kokeilemaan uutta lajia, niin klubitalomme ollessa auki voit hankkia sieltä lainamailoja parilla eurolla mukaan.

Talvihallissamme järjestetään myös suosittuja golfkursseja ja yksityisopetusta. Opetusaikataulut on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen auki. Tutustu kursseihin ja ilmoittautu mukaan Enkora-varauspalvelussa.

Yksityisopetus varataan halliin suoraan Head Pro Nino di Lucalta: ninodiluca@hotmail.com / 045 177 8969

Halli sijaitsee klubitalon vieressä junaradan puolella.

Lounge – varaa omalle porukalle

Tuomme uutena tälle kaudelle myös mahdollisuuden varata loungen käyttöön omalle porukalle tai esimerkiksi yksityistilaisuuteen. Loungessa käytössä on FlightScope-simulaattori sekä ravintolan palvelut.

Loungen aukioloajat:

 • Ke-su klo 12-20

Loungen löydät klubitaloltamme, kun muut lyöntipaikat ovat erillisessä hallissa.

Loungen hinnasto:

 • Arkisin klo 12.00-16.00 30e/h koko ryhmältä ryhmäkoosta riippumatta
 • Arkisin klo 16-20 sekä viikonloppuisin klo 12-20 35€/h koko ryhmältä ryhmäkoosta riippumatta

NELJÄN HENGEN GOLF + RUOKAILU -AVAJAISTARJOUS LOUNGEEN (voimassa 2.12. alkaen)

Pelaa 18 väylää golfia(3h) simulaattorilla loungessa ja nauti maukas kombo bogeyburger + iso sandels (tai alkoholiton vaihtoehto) 40€ hlö (norm. 55€/hlö)! Tarjous on voimassa vain 4 hengen ryhmille.

Ota yhteyttä Caddiemasteriin, mikäli haluat räätälöidä loungevierailun omalle porukalle parhaiten sopivaksi!

Ohjeet talvihallin käyttöön

 1. Lyöntivuorojen ja FlightScope-lyöntianalysaattoreiden verkkokaupan ja varauspalvelun löydät Enkora-varauspalvelusta. Rekisteröidy palveluun käyttääksesi sitä.
 2. Huomioithan, että treenivuoron varaus on kaksiosaine
 3. n: lyöntivuoron varaamisen lisäksi tarvitset myös PIN-koodin Enkora-järjestelmän verkkokaupan puolelta. Lyöntivuorot ja PIN-koodit ovat henkilökohtaisia.
 4. Maksa haluamasi lyöntivuoro ensin verkkokaupassa. Tuotteista löytyy myös erityisryhmien ja kellonaikojen alennushintoja, varmista siis, että valitset juuri oikean tuotteen. Valvomme ostoja väärinkäytösten estämiseksi. Saat palvelusta PIN-koodin sähköpostiisi, jonka avulla pääset halliin sisään. Tämän jälkeen varaa lyöntiaika.
 5. Mikäli haluat varata lyöntipaikan FlightScope-lyöntianalysaattorilla, valitse se ylävalikosta.
 6. Pääset halliin sisään naputtelemalla PIN-koodisi oven lukijaan. Mikäli olet varannut käyttöösi FlightScope-lyöntianalysaattorin, käy noutamassa pieni laite ensin klubitalolta.
 7. Olethan tutustunut FlightScopen käyttöohjeisiin jo etukäteen? Golfhallimme toimii itsepalveluperiaatteella, eli paikalla ei ole henkilökuntaa auttamassa.
 8. Käytä hallissa mielellään sisäkenkiä ja kerää pallot harjoitusvuorosi lopussa.