Talvigolfhalli kausi 2023 – 2024

Talvigolfhalli

Talvi 2023-2024 – Talvihalli avataan 9.12.2023

Avoimet ovet klo lauantaina 9.12.2023 klo 10-16. Varaukset alkaen klo 16.00.

Hiekkaharjun talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä! Kaikille avoimessa sisäharjoitteluhallissa on rangelyöntipaikkojen ja Flightscope lyöntianalysaattorien lisäksi lähipelialuegreeni, jossa pääset hiomaan chipit ja putit teräväksi vielä ennen kauden alkua. Halli on avoinna joka päivä klo 8-23.

Lyöntivuorot varataan Enkora-varauspalvelusta täältä.

 

Vie treeni uudelle tasolle lyöntiä analysoivalla golfalanlysaattorilla

Talvihallistamme löydät upeat FlightScope Mevo+ -lyöntianalysaattorit. Lyöntianalysaattori hyödyntää edistynyttä 3D-tekniikkaa ja analysoi tarkan datan avulla jokaisen lyöntisi. Saat laitteen avulla laajennettua harjoitteluasi merkittävästi, itsenäisesti, kaveriporukalla tai opettajan kanssa.

FlightScopen tutka kertoo sinulle muun muassa seuraavista lyöntisi ominaisuuksista:

 • Pallon lähtönopeus
 • Lyönnin pituus
 • Mailanpäänopeus
 • Smash
 • Pallon lähtökulma
 • Ilmalennon pituus
 • Pallon kierre

Mikäli olet varannut FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöösi, tutustu sen käyttöohjeisiin.

Ohjeet talvihallin käyttöön

 1. Halli on avoinna joka päivä klo 8-23.
 2. Lyöntivuorojen ja FlightScope-lyöntianalysaattoreiden verkkokaupan ja varauspalvelun löydät Enkora-varauspalvelusta. Rekisteröidy palveluun käyttääksesi sitä.
 3. Huomioithan, että treenivuoron varaus on kaksiosainen: lyöntivuoron varaamisen lisäksi tarvitset myös PIN-koodin Enkora-järjestelmän verkkokaupan puolelta. Lyöntivuorot ja PIN-koodit ovat henkilökohtaisia.
 4. Paikat 1 ja 2 ovat sekä lyöntipaikka, että FlightScopepaikkoja ja paikat 3 ja 4 pelkkiä lyöntipaikkoja.
 5. Maksimivaraus 2 h / päivä, mutta voit sen lisäksi harjoittella lähipelialueella niin kauan kuin haluat.
 6. Maksa haluamasi lyöntivuoro ensin verkkokaupassa. Tuotteista löytyy jäsenille, sekä vieraspelaajille omat hintansa, varmista siis, että valitset juuri oikean tuotteen. Valvomme ostoja väärinkäytösten estämiseksi. Saat palvelusta PIN-koodin sähköpostiisi, jonka avulla pääset halliin sisään. Tämän jälkeen varaa lyöntiaika. Kausikorttilaiset saavat oston yhteydessä kiinteän koko kauden voimassaolevan PIN-koodin. Kausikorttilainen, huomaathan että lyöntipaikka on silti varattava.
 7. Pääset halliin sisään naputtelemalla PIN-koodisi oven lukijaan.
 8. Olethan tutustunut FlightScopen käyttöohjeisiin jo etukäteen? Golfhallimme toimii itsepalveluperiaatteella, eli paikalla ei ole henkilökuntaa auttamassa.
 9. Käytä hallissa mielellään sisäkenkiä ja kerää pallot harjoitusvuorosi lopussa.
 10. Halli on kevytrakennehalli ja hallin lämmitys on haasteellista. Pyrimme pitämään hallissa kymmenen asteen lämpötilaa, mutta mitä kovempi pakkanen, sitä alempi lämpötila on. Kovilla pakkasilla halli voidaan jopa joutua sulkemaan.

 

Hyviä treenejä!