Talvigolfhalli talvi 2023

Golfhalli avatttu 1.2.2023

Hiekkaharjun talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä! Kaikille avoimessa sisäharjoitteluhallissa on rangelyöntipaikkojen ja Flightscope lyöntianalysaattorien lisäksi lähipelialuegreeni, jossa pääset hiomaan chipit ja putit teräväksi vielä ennen kauden alkua. Halli on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 11-20. Halli on viimekaudesta muuttunut, lyöntipaikkoja on nyt neljä.

Lyöntivuorot varataan Enkora-varauspalvelusta täältä.

 

 

Hinnasto

Tavallinen lyöntipaikka

Omalla pelioikeudellaan pelaavat osakkaat, sekä pelioikeuden ostaneet, tai vuokranneet saavat harjoitella 2 h / viikko VELOITUKSETTA! Myös aikarajoitetun pelioikeuden ostaneet. Lisätunnit 10 € / h. Huomaathan että pelioikeus pitää olla hoidettuna ennen ensimmäistä kertaa. Osakkaat voivat tehdä pelioikeusilmoituksensa täällä.

Jäsenet ja osakkaat jotka eivät käytä itse pelioikeuttaan 10€ / tunti.

Muille hinta on 15€ / tunti.

FlightScope-lyöntianalysaattori

1 tunti / 10 €. Hinta ei sisällä lyöntipaikkaa, se on varattava erikseen.

Lyöntivuoroon kuuluu automaattisesti myös lähipelialueen käyttö. Tiesithän, että jos liityt seuran jäseneksi nyt, saat jäsenhinnat käyttöösi heti!

Mikäli haluat maksaa talvihallin, tai pelioikeuden esimerkiksi liikuntaeduilla, voit tehdä sen klubitalolla aukioloaikojen puitteissa.

Vie treeni uudelle tasolle lyöntiä analysoivalla golfalanlysaattorilla

Talvihallistamme löydät upeat FlightScope Mevo+ -lyöntianalysaattorit. Lyöntianalysaattori hyödyntää edistynyttä 3D-tekniikkaa ja analysoi tarkan datan avulla jokaisen lyöntisi. Saat laitteen avulla laajennettua harjoitteluasi merkittävästi, itsenäisesti, kaveriporukalla tai opettajan kanssa.

FlightScopen tutka kertoo sinulle muun muassa seuraavista lyöntisi ominaisuuksista:

 • Pallon lähtönopeus
 • Lyönnin pituus
 • Mailanpäänopeus
 • Smash
 • Pallon lähtökulma
 • Ilmalennon pituus
 • Pallon kierre

Mikäli olet varannut FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöösi, tule klubitalolle hieman etukäteen noutaaksesi laitteen ja tutustu sen käyttöohjeisiin.

Ohjeet talvihallin käyttöön

 1. Lyöntivuorojen ja FlightScope-lyöntianalysaattoreiden verkkokaupan ja varauspalvelun löydät Enkora-varauspalvelusta. Rekisteröidy palveluun käyttääksesi sitä.
 2. Huomioithan, että treenivuoron varaus on kaksiosainen: lyöntivuoron varaamisen lisäksi tarvitset myös PIN-koodin Enkora-järjestelmän verkkokaupan puolelta. Lyöntivuorot ja PIN-koodit ovat henkilökohtaisia.
 3. Maksa haluamasi lyöntivuoro ensin verkkokaupassa. Tuotteista löytyy jäsenille j aosakkaille, sekä vieraspelaajille omat hintansa, varmista siis, että valitset juuri oikean tuotteen. Valvomme ostoja väärinkäytösten estämiseksi. Saat palvelusta PIN-koodin sähköpostiisi, jonka avulla pääset halliin sisään. Tämän jälkeen varaa lyöntiaika.
 4. Osakkaat jotka pelaavat itse pelioikeudellaan, sekä pelioikeutensa klubilta ostaneet saavat PIN-koodin caddiemasterilta.
 5. Pääset halliin sisään naputtelemalla PIN-koodisi oven lukijaan. Mikäli olet varannut käyttöösi FlightScope-lyöntianalysaattorin, käy noutamassa pieni laite ensin klubitalolta.
 6. Olethan tutustunut FlightScopen käyttöohjeisiin jo etukäteen? Golfhallimme toimii itsepalveluperiaatteella, eli paikalla ei ole henkilökuntaa auttamassa.
 7. Käytä hallissa mielellään sisäkenkiä ja kerää pallot harjoitusvuorosi lopussa.