AJANVARAUS

Ajanvaraus Pitkä Ysi

Pitkän Ysin lähdöt menevät ajanvarauksen kautta. Lähdöt ovat 7-8 minuutin välein. Takaysin lähtö tulee varata myös etukäteen. Lähdön pystyy varaamaan aikaisintaan 2h 15min päähän ensimmäisestä kierroksesta. Lähtöä voi aikaistaa ensimmäisen kierroksen jälkeen,  mikäli kentällä on tilaa.

Pitkälle Ysille vaaditaan golfseuran jäsenyys.

Ajanvaraus on mahdollista osakkaille ja heidän vuokrapelaajilleen 10 päivää etukäteen, muille 7 päivää etukäteen.

Ajanvaraus Kehä-6

Kehä-6 kentälle ei voi varata aikoja etukäteen. Kaikkien pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille ennen kentälle menoa ja pelaamaan lähdetään tiipaikalle saapumisjärjestyksessä.

Kehä-6 on kaikille avoin kenttä, mutta yhdellä pelaajalla peliryhmästä tulee olla Green Card suoritettuna.

Yhteystiedot

Peliliput

Hiekkaharjussa on käytössä 9 ja 18 reiän pelilippuja. 18 reiän pelilippua ei voi jakaa kahdelle eri päivälle tai kahdelle eri pelaajalle. Huomioithan tämän tehdessäsi varauksia tehdessäsi. Peliliput on pääsääntöisesti käytettävä sinä vuonna kuin ne on hankittu.

No show -käytäntö

No show -tapauksista on harmia eritoten muille pelaajille, kun joku jättää lähtönsä käyttämättä,  ja kentälle olisikin mahtunut mukaan. Näiden tapauksien vähentämiseksi lähetämme jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta pelaajalle vieraspelaajan green fee -maksun arvoisen no show -laskun. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli no show-pelaaja ei ole Hiekkaharju Golfin oma pelaaja, lähetetään lasku pelaajan kotiseuraan.

Muistathan siis aina peruuttaa aikasi, jos et pääsekään pelaamaan!