AJANVARAUS

Pitkä Ysi ajanvaraus

Pitkän Ysin lähdöt menevät ajanvarauksen kautta. Lähdöt ovat 7-8 minuutin välein. Takaysin lähtö tulee varata myös etukäteen. Lähdön pystyy varaamaan aikaisintaan 2h 15min päähän ensimmäisestä kierroksesta. Lähtöä voi aikaistaa ensimmäisen kierroksen jälkeen,  mikäli kentällä on tilaa.

Pitkälle Ysille vaaditaan jonkin golfseuran jäsenyys.

Ajanvaraus on mahdollista osakkaille ja heidän vuokrapelaajilleen 10 päivää etukäteen, muille 7 päivää etukäteen.

Kehä-6 ajanvaraus

Kehä-6:n lähdöt menevät ajanvarauksen kautta. Lähdöt ovat 10 minuutin välein. Tasan ja puolen lähtöjä ei voi varata, vaan niille voi lähteä ainoastaan Caddiemasterin toimiston kautta. 

Kehä-6 on kaikille avoin kenttä, mutta yhdellä pelaajalla peliryhmästä tulee olla Green Card suoritettuna. Tälle kentälle on siis helppo ottaa myös lajin parissa aloitteleva kaveri mukaan!

Yhteystiedot

Aamun aikaiset lähdöt

Kentille pääsee kesäaikaan (ilmoitetaan erikseen) pelaamaan jo aamukuudelta. Ennen klubitalon aukioloaikoja avautuvat lähdöt varataan normaalisti, mutta kentälle lähdetään omatoimisesti eikä caddiemasterin kautta seuraavasti:

Huomioithan, että aikaisin aamulla kentällä saattaa olla kentänhoitotoimia käynnissä. Kentänhoitajilla on aina etuoikeus kentällä, ja kohtilyöminen on sallittua vasta kun kentänhoitaja tämän ilmaisee.

Pelioikeutetut voivat vahvistaa itse aikansa verkossa

Henkilökohtaisen pelioikeudet omaavat asiakkaat voivat nyt vahvistaa molemmille kentille varauksensa itse verkossa – ilman, että ennen kierrokselle siirtymistä tarvitsee käydä Caddiemasterin tiskillä. Muutos nopeuttaa kentälle siirtymistä kiireisimpinä aikoina ja vähentää tarvetta jonotella klubitalolle.

Vahvistusmahdollisuus aukeaa 2 tuntia ennen lähtöaikaa ja se tehdään omassa NexGolfissa.

Muut käyttäjäryhmät kuin henkilökohtaisen pelioikeuden omaavat pelaajat ilmoittautuvat jatkossakin Caddiemasterille ennen kentälle lähtöä, eli esim. pelilipuilla pelaavat osakkaat.

Peliliput

Hiekkaharjussa on käytössä 9 ja 18 reiän pelilippuja. 18 reiän pelilippua ei voi jakaa kahdelle eri päivälle tai kahdelle eri pelaajalle. Huomioithan tämän tehdessäsi varauksia tehdessäsi. Peliliput on pääsääntöisesti käytettävä sinä vuonna kuin ne on hankittu.

No show -käytäntö

Peruutathan aina peliaikasi, jos et pääsekään sitä käyttämään. No show -tapauksista on harmia eritoten muille pelaajille, kun joku jättää lähtönsä käyttämättä,  ja kentälle olisikin mahtunut mukaan. Näiden tapauksien vähentämiseksi lähetämme jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta pelaajalle vieraspelaajan green fee -maksun arvoisen no show -laskun. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli no show-pelaaja ei ole Hiekkaharju Golfin oma pelaaja, lähetetään lasku pelaajan kotiseuraan.

Muistathan siis aina peruuttaa aikasi, jos et pääsekään pelaamaan!