Kentät

Hiekkaharju Golfin kentät kutsuvat pelaamaan

Hiekkaharju Golfista löydät kaksi kaikille avointa kenttää. Yhdeksän reiän links-vaikutteinen kenttä Pitkä Ysi sekä sen vierestä löytyvä puistomainen Kehä-6 sopivat niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Pitkän Ysin väyliä ympäröivät lukuisat isot vesiesteet ja bunkkerit, jotka tarjoavat sopivasti haastetta kokeneemmallekin pelaajalle.

PAIKALLISSÄÄNNÖT 2024

 

Pitkä Ysi

Pitkän Ysin väylät kumpuilevat avarassa ja kauniissa Jokiniemen peltomaisemassa. Kentän yhdeksästä väylästä kaksi (2. ja 4. väylä) on par kolmosia, neljä (väylät 1, 6, 8 ja 9) par nelosia ja kolme (väylät 3, 5 ja 7) par vitosia. Kentän par-luku on 74.

Kentän kokonaispituus on valkoisilta tiiltä mitattuna kaiken kaikkiaan 6102 metriä. Kentän tavoiteaika on 2 tuntia.

Pitkän Ysin väyliä ympäröivät lukuisat isot vesiesteet ja bunkkerit, jotka tarjoavat sopivasti haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Koska Pitkä Ysi sijaitsee keskellä avointa peltoaukeaa tuo tuuli oman lisämausteensa pelaamiseen.

Pitkä Ysi on mahdollista kiertää joko yhteen tai kahteen kertaan. Yhden yhdeksän reiän kierroksen pelaaminen vie aikaa noin kaksi tuntia, joten golfista ehtii hyvin nauttia kiireisempinäkin päivinä.

Pitkällä Ysillä pelataksesi tarvitset jonkin golfseuran jäsenyyden.

Kehä-6

Kehä-6:n väylät kulkevat Rekolanojan molemmin puolin viihtyisässä puroympäristössä, jossa elää lukuisia eläin- ja kasvilajeja. Kehä-6:sta reunustavat pienet metsiköt ja pensaikot, joten se ei ole maastoltaan aivan yhtä aukea kuin Pitkä Ysi. Kentän väylät ovat Pitkää Ysiä lyhyempiä ja sopivat erityisesti sellaisille pelaajille, jotka haluavat parantaa lähipeliään. Toisaalta Kehä-6 sopii mainiosti myös niille pelaajille, jotka ovat vasta aloittaneet golfaamisen. Kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet hioa omia pelitaitojaan ennen isommille kentille, kuten Pitkälle Ysille, siirtymistä.

Pituutta Kehä-6:n väylillä on keltaisilta tiiltä 18 reikää pelattaessa kokonaisuudessaan 3288 metriä. Kehä-6 on siis Pitkää Ysiäkin nopeampi kiertää ja oiva vaihtoehto silloin, kun aika on todella kortilla.

Kenttä soveltuu erinomaisesti perheille ja aloittelijoille, koska vain yhdeltä neljän hengen ryhmässä pelaavalta vaaditaan suoritettu Green Card. Kehä-6:lle ei tarvita myöskään aktiivista golfseuran jäsenyyttä. Ota siis vaikka kaveri mukaan opastettavaksi!

Peliaika kentälle varataan ajanvarausjärjestelmästä. Lähdöt ovat 10 minuutin välein. Puolen ja tasan lähdöille siirrytään Caddiemasterilta, eli niille ei voi varata aikaa verkosta.