ALOITA GOLF

Opi golfaamaan ja hanki Green Card taskuun alkeiskurssilla!

Haluamme, että golfin aloittamiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja että yhä useampi pääsisi kokemaan golfin ilon. Hiekkaharjussa lajin aloittaminen onnistuu vaivatta!

Tyypillisin tapa aloittaa golf on osallistuminen alkeiskurssille. Alkeiskurssilla opetellaan lajin perusteet yhdessä pienryhmässä. Lisäksi alkeiskurssilla saat perustietämyksen välineistä, säännöistä ja pelaamisesta kentällä (ns. etiketti). Alkeiskurssin jälkeen suoritetaan golfin ajokortti eli Green Card.

Green Card on osoitus riittävistä lajitaidoista ja pelisääntöjen hallinnasta, jotta voit siirtyä pelaamaan golfkentälle muiden pelaajien kanssa. Green Card suoritetaan pelaamalla kentällä yhdessä valvojan kanssa. Tarkoitus on, että peli on sujuvaa ja turvallista.

Ilmoittaudu kesän 2021 kursseille nyt

Hiekkaharju Golfin alkeiskurssit järjestetään kesäkaudella 2021 joka lauantai klo 10-15. Ensimmäinen kurssi järjestetään lauantaina 17. huhtikuuta. Alkeiskurssin hinta on 99€ ja siihen sisältyy opetus, lainavälineet, Green Cardin suoritus sekä viikon pelioikeus Kehä-6-kentälle kurssin perään. Klikkaa alta tutustumaan kurssivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu golfopettajaamme: Head Pro Nino di Luca

Hiekkaharju Golf Academyn alkeiskursseista ja Green Cardien suorittamisesta vastaa Head Pro Nino di Luca. Aikataulut Ninon alkeiskursseille kesäkaudelle 2021 julkaistaan pian, joten pysythän kuulolla!

Suomen lisäksi opetusta saa halutessaan myös ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi. Kurssien pääasiallinen kieli on suomi. Nino tarjoaa aloittelijoille myös yksityisopetusta.

Nino on suorittanut Suomen Golfliiton ja ammattilaisgolfjärjestö PGA:n korkeimman mahdollisimman ammattivalmentajatutkinnon Vierumäen Urheiluopistossa. Hän on aiemmin toiminut Head Prona Hillside Golfissa.

Ota yhteyttä tai varaa opetus Ninolta

Lue lisää golfista ja lajin aloittamisesta Aloittajan oppaasta

Lisää tietoa golfista aloittelijoille löydät Golfliiton digioppaasta. Kun olet vakuuttunut, mitä varmasti pian oletkin, tule tutustumaan golfin maailmaan Hiekkaharju Golfiin! Suomessa on meneillään huikea golfbuumi, jossa kannattaa ehdottomasti olla mukana. Tervetuloa meille!