ALOITA GOLF

Aloita golf kanssamme

Haluamme, että golfin aloittamiseen olisi mahdollisimman matala kynnys ja että yhä useampi pääsisi kokemaan golfin ilon. Hiekkaharjussa lajin aloittaminen onnistuu vaivatta!

Tyypillisin tapa aloittaa golf on osallistuminen alkeiskurssille. Alkeiskurssilla opetellaan erilaiset peruslyönnit eli putti, chippi, bunkkeri ja täysi svingi. Lisäksi alkeiskurssilla saat perustietämyksen välineistä, säännöistä ja pelaamisesta kentällä (ns. etiketti). Alkeiskurssin jälkeen suoritetaan golfin ajokortti eli Green Card.

Green Card on osoitus riittävistä lajitaidoista ja pelisääntöjen hallinnasta, jotta voit siirtyä pelaamaan golfkentälle muiden pelaajien kanssa. Green Card suoritetaan pelaamalla kentällä yhdessä valvojan kanssa. Tarkoitus on, että peli on sujuvaa ja turvallista.

Hiekkaharjun alkeiskursseilla panostetaan laatuun. Kurssit pidetään riittävän pienissä ryhmissä ja opetustunteja on keskimääräistä enemmän, yhteensä 8 tuntia. Meillä harjoittelut eivät pääty edes hintaan kuuluvaan Green Cardiin, vaan lisäksi saat 2 viiko harjoittelupaketin, johon sisältyy pelit Kehä-6-kentällä, korillinen rangepalloja päivässä ja lainavälineet peleihin.

Valitse siis meidän kurssimme, mikäli haluat todella oppia. Me olemme täällä sinua varten.

Opettajat

PGA Pro Mikko Korkalainen

050 595 6536

mikko@hieg.fi

Suomen Golfliitto tarjoaa  kaikille golfista kiinnostuneille ilmaisen verkkotutustumisen lajin saloihin – tämän jälkeen innostut varmasti myös alkeiskurssillemme. Löydät Golfliiton sivuilta kattavan informaation lisäksi esimerkiksi videoita, joita katsomalla viimeistään golfkipinä iskee oikein kunnolla. Lopuksi voit tehdä halutessasi leikkimielisen pikatestin golfin aloittamisesta. Klikkaa lukemaan lisää   Golfliiton sivuilta!