Kenttä avataan torstaina 15.4. – ajanvaraus jo auki, 9 reiän green fee 25€!

Pitkään itseään odotuttanut kevät ja golfkauden startti on viimein täällä. Tervetuloa nauttimaan kevätgolfin humusta Hiekkaharju Golfiin!

Yhdeksän reiän Pitkä Ysi avataan torstaina 15.4. klo 12.00

Kentälle pääsee pelaamaan torstaina klo 12.00 alkaen. Osakkaat ja pelioikeutetut pääsevät starttaamaan kautensa ja varaamaan aikansa Pitkälle Ysille jo klo 10.00 alkaen.

Ajanvaraus on jo auki, varaa oma kierroksesi heti!

Yhdeksän reiän green fee 25 €

Lisäkierros 20 €

Eikö Pitkä Ysi ole vielä tuttu? Tutustu kenttään täällä!

Kehä-6 avataan lauantaina 17.4. klo 9.00

Kehä-6-kentälle pääsee pelaamaan lauantaista lähtien. Kuuden reiän puistokentälle ei tarvitse varata aikaa, vaan pelaamaan pääsee suoraan Caddiemasterin toimiston kautta.

Kuuden reiän green fee 15 €

Lisäkierros 10 €

Eikö Kehä-6 ole vielä tuttu? Tiesitkö, että sille pääsee pelaamaan myös ilman Green Cardia, jos yhdellä omassa lähdössä se on? Tutustu kenttään täällä!

Goflkurssit starttaavat lauantaina 17.4.

Opi golfaamaan tai kehity entistäkin paremmaksi Hiekkaharju Golfissa – kauden 2021 kurssit on nyt julkaistu!

Opetusvalikoimastamme löytyy jokaiselle jotain. Voit hankkia Green Cardin yhdessä muiden kanssa, laittaa pelistrategiaa kuntoon yksityistunnilla tai osallistua teematunnille silloin kun sinulle parhaiten sopii. Meille on tärkeää, että jokainen löytäisi golfin ilon Hiekkaharjussa!

Kesäkauden kurssit starttaavat lauantaina 17. huhtikuuta ja paikat niille varataan toistaiseksi suoraan opettajalta. Alkeiskurssit järjestetään koko kauden läpi lauantaisin klo 10-15 ja kertauskurssit sunnuntaisin klo 10-14.

Lue lisää opetusvalikoimasta verkossa täällä.

Varaa paikkasi nyt Head Pro Nino di Lucalta:

0451778969
ninodiluca@hotmail.com

Klubitalon aukioloajat laajenevat

Kenttien avautuessa laajenevat myös klubin aukioloajat. Klubin aukioloajat ovat avauspäivänä torstaina 10.00–20.00 ja perjantaista 16.4. alkaen toistaiseksi klo 9.00-20.00.

Tehdään golfkauden startista yhdessä turvallinen ja noudatetaan voimassa olevia koronaohjeita. Tervetuloa Hiekkaharju Golfiin!