KEHÄ-6

Tutustu puistomaiseen Kehä-6-kenttään

Kehä-6:n väylät kulkevat Rekolanojan molemmin puolin viihtyisässä puroympäristössä, jossa elää lukuisia eläin- ja kasvilajeja. Kehä-6:sta reunustavat pienet metsiköt ja pensaikot, joten se ei ole maastoltaan aivan yhtä aukea kuin Pitkä Ysi. Kentän väylät ovat Pitkää Ysiä lyhyempiä ja sopivat erityisesti sellaisille pelaajille, jotka haluavat parantaa lähipeliään. Toisaalta Kehä-6 sopii mainiosti myös niille pelaajille, jotka ovat vasta aloittaneet golfaamisen. Kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet hioa omia pelitaitojaan ennen isommille kentille, kuten Pitkälle Ysille, siirtymistä.

Pituutta Kehä-6:n väylillä on keltaisilta tiiltä 18 reikää pelattaessa kokonaisuudessaan 3288 metriä. Kehä-6 on siis Pitkää Ysiäkin nopeampi kiertää ja oiva vaihtoehto silloin, kun aika on todella kortilla.

Kenttä soveltuu erinomaisesti perheille ja aloittelijoille, koska vain yhdeltä neljän hengen ryhmässä pelaavalta vaaditaan suoritettu Green Card. Kehä-6:lle ei tarvita myöskään aktiivista golfseuran jäsenyyttä. Ota siis vaikka kaveri mukaan opastettavaksi!

Peliaika kentälle varataan ajanvarausjärjestelmästä. Lähdöt ovat 10 minuutin välein. Puolen ja tasan lähdöille siirrytään Caddiemasterilta, eli niille ei voi varata aikaa verkosta.