YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTA! Osallistu ja voita talvihallitreenit sinulle ja kaverillesi!

Osallistu ystävänpäivänarvontaan Facebookissa tai Instagramissa (osallistumislinkit uutisen lopussa) ja voit voittaa tunnin lyöntivuorot kahdelle hengelle Vantaan Hiekkaharju Golfin upouuteen talviharjoitteluhalliin – mikä ihana yllätys vaikka ystävälle! Kommentoi arvontajulkaisuihin sosiaalisessa mediassa, onko golfin treenaaminen talvella sinulle tuttua, ja olet mukana arvonnassa.

Talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä. Lämmitetyssä sisähallissa on lyöntipaikkojen lisäksi lähipelialue griineineen, jossa pääset laittamaan chipit ja putit kuntoon.

Arvonta on käynnissä ystäväpäivän iltaan 14. helmikuuta 2021 klo 21.00 asti. Arvomme kaikkien Facebookissa ja Instagramissa määräajassa osallistuneiden kesken kolme (3) kahden lyöntivuoron (1h) pakettia. Voittajat (3 kpl) arvotaan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Huomioithan, että mikäli emme tavoita voittajaa viikon sisällä, arvomme uuden voittajan. Palkinnon lunastusohjeet ilmoitetaan voittajille erikseen. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Arvonnan järjestää Hiekkaharju Golf – Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisena arvontaan. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Osallistu Facebookissa

Osallistu Instagramissa

Lue lisää talvihallista