OLVI viikkokisa 1, Rantalainen vei pistebogeyn, Eskelinen scratchin

Kisatoimikunta (minä) pahoittelee viivettä tulospalvelussa, epätavallinen pelimuoto (viikon kolmesta tuloksesta paras) aiheutti NexGolfin kisamoduuliin hieman teknisiä ongelmia, mutta nyt ongelmat ovat ratkaistu ja pääsemme jatkamaan viikkokisoja myös tulospalvelun osalta sujuvammin.

Tulosten tarkistusaika on päättynyt ja myös kisan kenttäasetuksissa huomattiin pieni slopevirhe. Golfliitto huomasi talvella että Hiekkaharju Golfin slopet on aina laskettu väärin ja nyt väärät slopet kummittelivat vielä kisakorteissa. Nyt tulokset ja kenttäasetukset on tarkistettu ja tulokset ovat lopulliset.

Ensimmäisessä viikkokisassa nähtiin jo hienoja tuloksia. Tasoituksettomassa kisassa Antti Eskelinen ja kapteeni Jari Rantalainen pelasivat molemmat hienosti +2 (39). Tasoituksettomissa kisoissa ei pisteitä, tai tasoituksia katsella, vaan voittaja ratkaistaan matemaattisella säännöllä. Viimeinen ysi oli molemmilla tietysti sama, mutta viimeinen kuusi reikää kun oli Antilla 24 ja Jarilla 28 lyöntiä, tämän viikon SCR sarjan voiton siis vei Antti Eskelinen.

Myös PB sarjassa kaksi pelaajaa päätyi samaan tulokseen 19 pistettä. Tasoituksellisissa kilpailuissa tasatuloksissa järjestyksen taas ratkaisee slope, eli käytännössä; kuka oikeasti on lyönyt vähiten lyöntejä. Tällä kertaa Rantalainen ei enää taipunut matemaattisten kaavojen edessä, vaan vei viikkokisan voiton parhaimmalla lyöntimäärällä. Kolmen kärki PB HCP sarjassa.

1. Jari Rantalainen (19 pistettä / 39 lyöntiä)
2. Timo Seger (19 pistettä / 44 lyöntiä)
3. Antti Eskelinen (18 pistettä)

Palkinnot noudettavissa toimistolta.

  
OLVI viikkokisa 1 PB/HCP sarjan voittaja Jari Rantalainen, vastaanottaa Caddiemaster Mikaelalta Olvin tuotepaketin, arvoltaan noin 100 €

VKO 21 HLR Golf Academy viikkokisa 2 Kisapäivät ma-ke, epävirallisten tulosten julkistus perjantaina 24.5.2019, jonka jälkeen tarkistusaikaa sunnuntaihin 26.5.2019 saakka.

Tulokset VKO 20 tasoituksellinen pistebogey (PB HCP)

Tulokset VKO 20 tasoitukseton lyöntipeli (LP SCR)

Kisakalenteri

Tulokset löytyvät myös klubitalon ilmoitustaululta.

-Henkka