Verkkosivumme uusiutuivat – selkeytimme sisältöjä ja rakensimme verkkokaupan palvellaksemme teitä entistäkin paremmin

Hiekkaharju Golfin uudet verkkosivut otettiin käyttöön tänään 15. lokakuuta. Selkeytimme sisältöjä, sivuston käytettävyyttä sekä piristimme ulkoasua – pidimme kuitenkin rakenteen tuttuna ja tärkeimmät linkit samoina, jotta löytäisit edelleenkin sivuillemme yhtä helposti kuin aiemminkin! Säilytimme myös uutiset viimeisen parin vuoden ajalta, jotta voisimme muistella suosikkitapahtumiamme jatkossakin.

Hoida golfostoksesi helposti verkkokaupassa

Voit jatkossa hankkia pelituotteesi ja tarttua erinomaisiin golftarjouksiin suoraan omassa verkkokaupassamme. Sinun ei tarvitse siis enää lähteä klubitalolle asti, jos mielit ostaa vaikka kausikortin talvihalliimme, vaan saat ostettua sen helposti puhelimeltasi tai tietokoneeltasi. Jos teet ostokset mieluiten klubitalollamme, sekin sopii – meillä voit aina tehdä ostoksesi juuri sinulle parhaimmalla tavalla. Tutustu verkkokaupan tarjontaan täällä.

Caddiemasterimme auttaa mielellään uuteen verkkosivustoon liittyvissä kysymyksissä

Selkeytimme muutamia asioita uusille verkkosivuillemme, ja kaiken tarvittavan tulisi nyt löytyä sivuilta loogisemmista paikoista. Esimerkiksi uusiutunutta ravintolaamme ei ole enää piilotettu palveluiden alle, vaan siltä löytyy nyt oma paikka sivun navigaatiossa. Lisäsimme sivuille myös uutta sisältöä, kuten ohjeita uusille pelaajille. Jos pyrkimyksistämme helppokäyttöisyyteen huolimatta et löydä jotakin sinulle tärkeää tietoa sivuiltamme, niin olethan siitä yhteydessä Caddiemasteriimme! Autamme sinua mielellämme ja päivitämme sivustoa jatkuvasti, mikäli jotain on jäänyt puuttumaan.