Uudet koronarajoitukset: talvihalli pysyy auki ja opetus jatkuu, ravintola suljetaan toistaiseksi, caddiemasterille uudet aukioloajat

Pääkaupunkiseudulla on otettu käyttöön uusia koronarajoituksia, jotka koskettavat myös Hiekkaharju Golfin toimintaa. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää, ja otamme voimassa olevat suositukset ja rajoitukset vakavasti.

Klubitalon ravintola suljettuna toistaiseksi maanantaista 8.3. alkaen

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä kaikki ravitsemusliikkeet alueella suljetaan määräajaksi 8.–28. maaliskuuta. Suljemme määräyksen johdosta klubitalomme ravintolan toistaiseksi maanantaista 8.3. alkaen.

Pahoittelemme ravintolan sulusta aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme klubitalon ravintolapalveluiden avautumisesta myöhemmin.

Talviharjoitteluhalli pysyy avoinna normaalisti ja opetustoiminta jatkuu varotoimin

Treenit jatkuvat normaalein varotoimin golfhallissamme kuten aikaisemminkin. Myös opetustoiminta eli yksityisopetus ja kurssit jatkuvat turvallisin järjestelyin talvihallissa. Halli on avoinna itsenäiseen harjoitteluun joka päivä klo 7–23.

Aluehallintoviraston päätös sulkea liikuntatiloja ei koske Hiekkaharju Golfin talvihallia, sillä golfhallin asiakasmäärä on rajattu enimmillään kymmeneen. Hallin seitsemästä lyöntipaikasta käytössä on kuusi. Lyöntivuoron jälkeen tai sen aikana voi jäädä myös lähipelialueelle niin, että hallissa on kuitenkin aina maksimissaan 10 henkeä harjoittelemassa.

Lyöntivuorot ja opetus on mahdollista varata ja maksaa kontaktittomasti verkossa. Myös kulku halliin toimii omalla henkilökohtaisella PIN-koodilla. Talvihallia voi siis käyttää terveysturvallisesti ja halutessa ilman kontakteja henkilökuntaamme. Lähes 450 neliömetrin hallissa on tilaa treenata turvavälillä muihin.

Klubitalon ja caddiemasterin toimiston aukioloajat muuttuvat

Caddiemaster on tavattavissa klubitalolla 8.3. alkaen ainoastaan tiistaisin ja torstaisin klo 9–12, jolloin toimistolta vastataan myös puhelimeen. Muulloin klubitalo pysyy suljettuna. Sähköposti toimisto@hieg.fi palvelee kuitenkin myös näiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Muistathan, että ajankohtaiset aukioloaikamme löydät aina etusivultamme osoitteesta www.hieg.fi!

Noudatathan jatkossakin turvallisuusohjeitamme tarkkaan – kiitämme kaikkia varovaisuudesta!

Kiitämme kaikkia teitä siitä, ettei meillä Hiekkaharju Golfissa ole ollut ilmoitettuja koronatartuntoja tai -altistumisia. Jatketaan varovaisuutta ja toisten huomioimista samaan malliin. Noudatathan siis erityisen tarkkaan voimassa olevia kansallisia ohjeita sekä henkilökuntamme neuvoja tiloissamme toimimiseen.

Koronaohjeemme löytyvät tilojemme lisäksi myös verkosta.