Tule kehittämään kasvavaa Hiekkaharju Golfia kanssamme – kenttäyhtiö Krinon Golf etsii palvelupäällikköä ja golfopettajaa Vantaalle!

Haemme uusia osaajia kovaa vauhtia kasvavaan ja kehittyvään Hiekkaharju Golfiin. Nyt etsinnässä on uudistamiskykyinen palvelupäällikkö sekä innostunut ja pätevä golfopettaja.

Hiekkaharju Golf on kovassa nosteessa oleva golfkenttä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella keskellä Vantaata. Kenttä tarjoaa erinomaiset puitteet pelata avarin jokimaisemin luonnon helmassa, kuitenkin aivan kaupungin ytimessä – Hiekkaharjusta löytyy niin kiinnostava links-vaikutteinen Pitkä 9 kuin myös aloittelijoille hyvin sopiva puistomainen Kehä-6.

Hiekkaharju Golfin visio on luoda mieleenpainuvia golfkokemuksia vasta-alkajille ja konkareille sekä kentällä että sen ulkopuolella – olisitko sinä etsimämme henkilö vahvistamaan kanssamme tätä kokemusta? Meille on tärkeää, että yhä useampi kokisi golfin ilon.

Hiekkaharju Golf kasvaa kovaa vauhtia, joten täällä pääset mukaan myös toiminnan kehittämiseen. Vuonna 2020 kierrosmäärämme kasvoivat yli 60 prosenttia, ja odotamme myös tulevalta golfkaudelta paljon.

Mikäli kiinnostuit meistä, niin lue lisää avoinna olevista tehtävistämme ja hae paikkoja heti! Mikäli Hiekkaharju Golf ei ole vielä tuttu, niin katso videolta, miltä meillä näyttää. Toisin kuin monella muulla golfkentällä, meille pääset myös julkisilla lähes ovelle asti, eli et tarvitse autoa käyttöösi!

Olisitko uusi palvelupäällikkömme, joka pitää huolen, että palvelumme on aina huippuluokkaa?

Etsimme palvelupäällikköä ympärivuotiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Toivomme palvelupäälliköltämme kokemusta päällikkötehtävistä (vaikkapa head caddiena tai asiakaspalvelupäällikkönä, arvostamme monenlaista taustaa), ymmärrystä liiketoiminnasta, soveltuvaa koulutusta sekä näkemystä golfkentän palveluiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Mikäli sydämesi sykkii golfille ja asiakaskokemuksen kehittämiselle, voisit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme uudelle palvelupäälliköllemme erinomaisen mahdollisuuden sukeltaa pääkaupunkiseudun golfin ytimeen keskellä kuuminta golfbuumia. Hiekkaharju Golfissa golfataan vuoden ympäri (olethan jo tutustunut uuteen talvihalliimme?), joten työkään meillä ei ole vain kausiluontoista – tarjoamme siis ympärivuotista, kokopäiväistä ja vakinaista työsuhdetta kilpailukykyisellä palkkauksella.

Työtehtäväsi

 • Palveluiden toiminnasta ja asiakaskokemuksen sujuvuudesta vastaaminen aina kierroksen varaamisesta osakastoimintaan ja yritystapahtumiin asti
 • Huolen pitäminen siitä, että erilaiset asiakasryhmämme saavat laadukasta palvelua haluamallaan tavalla ja että kentän palveluita kehitetään oikeaan suuntaan
 • Caddiemaster-tiimin vetäminen ja kehittäminen, mukaan lukien lähiesimiehenä toimiminen ja työvuorojen suunnittelu
 • Caddiemaster-toimiston työtehtävät: muun muassa ajanvaraus, myyntityö ja asiakaspalvelu
 • Ravintolapalveluista vastaaminen
 • Yhteyshenkilönä toimiminen kentän henkilökunnan ja kenttäyhtiön välillä
 • Seuratoiminnan tukeminen
 • Hallinnollisia, markkinoinnillisia ja myynnillisiä toimia kuten tarjousten tekoa, laskutusta ja rekisterien ylläpitoa

Apunasi tehtävässä on kentän caddiemastertiimin lisäksi Krinon Golfin toimiston väki, jonka kanssa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun muassa kentän toimintojen, myynnin, palveluiden ja viestinnän suhteen. Onkin tärkeää, että tiimityötaitosi ovat hyvällä tasolla!

Odotamme kokemusta esimiestyöstä tai vastaavien kokonaisuuksien kuten tiimien hallinnasta, sillä palvelupäällikkönä vastaat myös caddiemastertiimistä. Onhan sinulla taitoa innostaa ja motivoida myös tiimiäsi aina parempaan palveluun? Hienoa, hae paikkaa heti!

Olisitko uusi golfopettajamme, joka innostaa kehittymään ja opettaa lajin saloihin?

Etsimme Hiekkaharju Golfiin lajista innostunutta opettajaa, joka ottaisi vastuulleen myös opetuksen ja kurssien kehittämistä. Oletko aurinkoinen, motivoitunut ja helposti lähestyttävä ihminen, jolla on myös golfopettajan pätevyys takataskussa? Etsimme juuri sinua! Et tarvitse roppakaupalla kokemusta, tärkeintä on asenne ja taito opettaa.

Työtehtäväsi

 • Laadukkaan opetuksen järjestäminen kaikille asiakasryhmille alkeiskursseista konkareihin – tasoituksesta riippumatta, junnuryhmistä yksityisopetukseen
 • Ympärivuotisen opetustoiminnan ja sen organisoinnin kehittäminen yhdessä yhtiön kanssa
 • Varausjärjestelmien itsenäinen hallinta ja kalenterin ylläpito

Odotamme sinulta loistavien yhteistyötaitojen lisäksi myös ymmärrystä erilaisista digitaalisista työympäristöistä ja ajanvarausjärjestelmistä – hienoa myös, mikäli hallitset sosiaalisen median käytön ja voit tukea viestintäämme opetussisältöjen tuotossa.

Etsimme pääasiassa yrityspohjalta toimivaa golfopettajaa – toimisit siis Hiekkaharju Golfissa toiminimellä. Tästä voidaan kuitenkin tarvittaessa keskustella lisää, eli jos sinulle ei ole toiminimeä käytössäsi, niin älä anna sen estää paikan hakemista! Saat avuksesi Krinon Golfin markkinoinnin tuen.

Käytössäsi golfopettajana on mahdollisuus opettaa meillä vuoden ympäri – talvisin treenaamme upouudessa talvihallissa. Monipuolisten harjoittelualueiden lisäksi löydät meiltä monentasoisia pelaajia haastavan 9 reiän kentän sekä maastoltaan monipuolisen, aloittelijoillekin hyvin sopivan 6 reiän kentän.

Hae mukaan heti!

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@hieg.fi! Samaisesta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja tehtävistä.

Merkitsethän sähköpostin otsikkoon selkeästi, kumpaa paikkaa haet. Otamme potentiaalisiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian.