Tikkurilan Golfkeskuksen uusi hallitus ja lyhyt tilannekatsaus

Uusi puheenjohtaja hallitukseen ja uusi toimitusjohtaja
Uusi hallitus valitsi 18.1.2019 pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan hallituksen puheenjohtajaksi Petri Kasperin. Hanna-Leena Ronkainen nimitettiin samalla yhtiön toimitusjohtajaksi. Hallituksessa ovat mukana lisäksi Jari Rantalainen ja Marko Kosonen.
Muita tiedotusasioita
Olemme saaneet jo paljon kyselyitä mm. pelilipuista, vastikkeista ja osakkeen luovuttamiseen liittyvistä kysymyksistä. Valitettavasti kaikkia asioita ei ole vielä ehditty käsittelemään, mutta ne ovat hallituksen asialistalla ja niitä on tarkoitus käsitellä mahdollisimman pian ja ottaa mahdollisuuksien mukaan jo varsinaisen yhtiökokouksen asialistalle. Kokouksen tavoiteaikataulu on helmikuun alku, viimeistään puoliväliin mennessä.
Olemme myös siirtymässä Nexgolf järjestelmään ja meillä on parhaillaan käynnissä tietokannan siirto vanhasta uuteen järjestelmään. Jatkossa mm. vastike- ja jäsenmaksulaskutukset ja osakkeen pelioikeusilmoitukset tehdään pääsääntöisesti Nexgolfin kautta. Osakkaita tullaan tiedottamaan ja opastamaan Nexgolfin käytössä, kunhan olemme saaneet kaikki tiedot siellä ajan tasalle.
Kenttämestari Marko Mäkelä laatii parhaillaan tarkennettua kentänhoitosuunnitelmaa ja listaa kentän korjaustarpeista. Tiedotamme kentänhoidon asioista tarkemmin myöhemmin suunnitelmien valmistuttua. Meillä kaikilla on kuitenkin yhtenäinen näkemys siitä, että tärkeintä on saada kenttä viime kausia parempaan kuntoon.
Ulkona on vielä kovin talvista, mutta toimiston puolella tehdään jo useamman henkilön voimin töitä ensi kesää varten!
Talvisin terveisin,
Tikkurilan Golfkeskus Oy:n hallitus