Tervetuloa juniorigolfin avoimiin oviin ma 26.4. – tutustu junnutoimintaamme paikan päällä ja ilmoittaudu mukaan opetukseen!

Juniorigolf on meillä Hiekkaharju Golfissa lähellä sydäntä. Junioritoimintaamme kuuluu sekä treeniryhmiä että juniorileirejä. Junioritreenimme sopivat parhaiten alle 15-vuotiaille.

Tiesithän myös, että tarjoamme alle 21-vuotiaille nuorille golfaajille edullisempia hintoja (jopa -50%) isosta osasta tuotteitamme, kuten pelioikeuksista, rangetreeneistä ja green feeistä? Muista kysyä juniorihintaa kassalla!

Tule mukaan avoimien ovien päivään ma 26. huhtikuuta klo 17.30-19.00

Järjestämme nyt kauden 2021 junioritreenien osalta avoimien ovien päivän, jossa junnutreeneihin pääsee tutustumaan matalalla kynnyksellä etukäteen. Järjestämme ryhmät alustavasti avoimien ovien päivien perusteella. Junioriryhmiin voi ilmoittautua mukaan heti päivän aikana, tai myöhemmin milloin tahansa. Toivotamme jokaisen nuoren lämpimästi tervetulleeksi meille!

Avoimet ovet ovat Hiekkaharju Golfissa maanantai-iltana 26. huhtikuuta klo 17.30-19.00. Junioritoiminnasta vastaava Head Pro Nino di Luca tutustuttaa junioreita golfin saloihin illan ajan. Et tarvitse mukaan aikaisempaa osaamista tai omia välineitäkään – kaikki lainavälineet löytyvät Hiekkaharju Golfista, niin kuin varmasti myös sopiva opetusryhmä.

Lisätiedot kesän 2021 junioriryhmistä aikatauluineen, tasoryhmineen ja hintoineen julkaistaan avoimiin oviin mennessä – ilmoittautua voit mukaan heti paikan päällä

Kauden 2021 junioriryhmät on tarkoitus toteuttaa maanantai-iltaisin ja mahdolliset lisäryhmät keskiviikkoiltaisin. Junioriohjelma julkaistaan avoimien ovien päivään 26.4. mennessä ja tarkentuu sen pohjalta.

Hinnat:

Nuorempien junnujen ja aloittelijoiden ryhmä, 1h joka viikko: 120e jäsenille, 150e muille / koko kesä

Vanhempien junnujen ja edistyneempien ryhmä, 1,5h joka viikko: 200e jäsenille, 230e muille / koko kesä

Junioreiden harjoitusryhmät järjestetään taso- ja ikäryhmittäin. Meille on tärkeää, että jokainen nuori golfaaja pääsee oppimaan golfia hyvällä mielellä omantasoisessa seurassa. Ryhmien rajat ovat joustavat: katsotaan, mihin jokainen junnu sopii. Junioritoimintamme on kaikille avointa, mutta Hiekkaharju Golfin jäsenenä palvelut saa edullisemmin.

Oman junioritoiminnan lisäksi tarjoamme alennettuja hintoja esimerkiksi kouluryhmille, jotka haluaisivat tulla tutustumaan golfin saloihin Hiekkaharju Golfiin. Rangelle pääsee treenaamaan golfia jo parilla eurolla!

Tervetuloa junioritoiminnan avoimien ovien päivään 26.4.!

Lisätiedot: caddiemaster@hieg.fi

Noudatathan koronaohjeitamme Hiekkaharju Golfissa etkä saavu paikalle sairaana. Opetusta esitellään pääasiassa turvallisesti ulkotiloissa.