Tasoituskierrosten pelaaminen ja Gamebook

Tasoituskierrosten Nexgolf asetuksissa muutoksia

Aikaisemmin jäsenet pystyivät itse syöttämään tasoituskierroksen Nexgolfissa ainoastaan, mikäli kierros oli rekisteröity tasoituskierrokseksi. Nykyisin kaikki jäsenet voivat syöttää itse tuloksensa Nexgolfissa vaikka kierrosta ei olisi merkitty etukäteen tasoituskierrokseksi. Suomen tasoitusmääräysten mukaan riittää, että on ilmoittanut merkitsijälle pelaavansa tasoituskierroksen, Nexgolfiin merkintää ei tarvitse tehdä. Nexgolf järjestelmä ei lähetä viestiä ilmoitetulle merkitsijälle. Golf perustuu monelta osin pelaajien rehellisyyteen, niin myös tasoituksen pitämisen oikeana ja ajantasaisena. Kilpailuissa, joissa on arvokkaampia palkintoja jaossa, tarkistetaan aina voittajien tasoitushistoria.

Vieraspelaajien tasoituskierrokset Hiekkaharjussa

Muiden seurojen jäsenten tulee palauttaa Hiekkaharjussa pelatut tasoituskierrokset oman seuransa toimistoon tai syöttää ne itse oman seuran tunnuksilla Nexgolfissa tai Golfboxissa.

Gamebookin käyttö tasoituskierroksella

eBirdien ja Golf GameBook sovelluskokonaisuuden kautta on mahdollista pelata tasoituskierroksia digitaalisen tuloskortin avulla. Tähän liittyen, jos Nexgolf ajanvarauksessa pelaaja merkitsee kierroksen tasoituskierrokseksi, on Nexgolfin kautta palautettava kyseisen kierroksen tuloskortti tai pelaajalle tulee automaattinen tasoitusmuutos 0,1:llä. Golf GameBookin kautta ei tällöin tasoituskierrosta tule palauttaa. 

Neuvomme pelaajia joko 
1) olemaan merkkaamatta tasoituskierrosta ajanvarauksen yhteydessä Nexgolfiin, jolloin tasoituskierroksen voi pelata eBirdiellä / Golf GameBookilla, tai 
2) palauttamaan tuloskortin ainoastaan Nexgolfin järjestelmän kautta mikäli tasoituskierros merkataan ajanvarauksen yhteydessä tasoituskierrokseksi.