Talvihalli avautuu lauantaina 6.11. klo 8 – vie treeni uudelle tasolle lyöntianalysaattorilla ja ilmoittaudu mukaan aikuisten ja juniorien kursseille!

Hiekkaharju Golfin talvigolfhalli avataan käyttöön lauantaina 6. marraskuuta klo 8. Golfhalli sijaitsee tutussa osoitteessa Tennistie 9, aivan klubitalon vieressä. Lähijunallakin pääsee lähes ovelle asti, kun Hiekkaharjun juna-asemalle kävelee vaivaiset pari minuuttia!

Halli on auki joka päivä klo 7:00-23:00, viimeisen lyöntivuoron ollessa 22:00-23:00. FlightScope-lyöntianalysaattorit ovat toistaiseksi varattavissa joka päivä klo 8:00-18:00 (kentän suljettua päivittyvät iltaan asti). Halliin varataan treeniaikaa 1 tunti kerrallaan, ja sisälle pääsee Enkora-varausjärjestelmän verkkokaupan antamalla PIN-koodilla. Treenaaminen on kaikille edullista: jäsenenä varaat lyöntipaikan vielä ekstraedulliseen 10 euron hintaan. Lyöntivuoroon kuuluu automaattisesti myös lähipelialueen käyttö.

Löydät hallista lähipelialueen ja lyöntipaikat, sekä nyt talvikauden 2021-2022 uutuutena myös upeat FlightScope Mevo+ -lyöntianalysaattorit, jotka on pakko kokea itse!

Simulaattori hyödyntää edistynyttä 3D-tekniikkaa ja analysoi tarkan datan avulla jokaisen lyöntisi. Saat laitteen avulla laajennettua harjoitteluasi merkittävästi, itsenäisesti, kaveriporukalla tai opettajan kanssa.

Osta kausikortti verkkokaupasta tai varaa lyöntivuoro Enkora-varauspalvelusta täältä.

Talven golfkurssit nyt varattavissa – myös junioritreenit jatkuvat

Talvikurssimme sopivat kaikentasoisille, sillä pienryhmissä on aikaa henkilökohtaiseen opetukseen ja simulaattorista hyötyy niin aloittelija kuin konkari. Valitse sinulle paras ajankohta ja ilmoittaudu mukaan heti!

Aikuisten 10 kerran golfkurssi

  • Kurssit maanantaisin ja keskiviikkoisin talven läpi, aamu- ja iltavaihtoehtoja (tarkemmat aikataulut alla)
  • Kymmenen kerran kurssi sisältää 10 x 50 min opetusta
  • Opetus järjestetään 4-6 hengen pienryhmissä
  • Kursseilla käydään läpi swingin analyysi, tekniikkaa (raudat, puu, draiveri), lähestymislyönnit, lähipeli
  • Opetus 8 x simulaattorilla, 2 x lähipelialueella
  • Kurssin hinta 200€ (maksetaan varattaessa)

Katso aikataulut ja varaa paikkasi Enkora-varausjärjestelmässä.

Yksityisopetuksen talvihalliin varaat helposti suoraan Head Pro Nino di Lucalta:

  • ninodiluca@hotmail.com
  • 045 177 8969

Ympärivuotiset junnutreenit saavat jatkoa talvihallissa

Junnuryhmät jatkuvat syystauon jälkeen taas tiistaina 9. marraskuuta. Treenit jatkuvat tuttuun tapaan kahdessa ryhmässä: 1) nuorempien ja aloittelijoiden sekä 2) hieman vanhempien ja jo edistyneempien ryhmässä. Ryhmien rajat ovat joustavat. Vaikkapa iältään ryhmien väliin solahtava 11-vuotias juniori voi hyvin sopia tasoltaan kumpaankin ryhmään. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos junioritreeneihin liittyminen kiinnostaa!

1) Nuorempien ja aloittelijoiden ryhmä (1 krt / viikko)

Tiistaisin klo 17-18. Hinta 260 € / koko talvikausi, marraskuusta kesäkauteen asti.

Junnuryhmässä treenataan joka toinen viikko lyöntimatoilla ja joka toinen viikko lähipelialueella.

2) Vanhempien ja edistyneempien ryhmä (2 krt / viikko)

Tiistaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 17-18. Hinta 430 € / koko talvikausi, marraskuusta kesäkauteen asti.

Junnuryhmässä treenataan joka toinen viikko lyöntimatoilla ja joka toinen viikko lähipelialueella.

Ilmoittaudu junnuryhmiin verkossa Enkora-varauspalvelussa tai ota yhteyttä caddiemasteriin: caddiemaster@hieg.fi tai 029 170 2080.