Suomen Golfseniorien Aluetour päätökseen Oulussa – Hiekkaharjun Leevi Keränen jälleen voittoon!

67-vuotias Leevi Keränen on monelle tuttu näky Hiekkaharjussa. Jos Kerästä ei bongaa kierrokselta, niin sitten todennäköisesti Hiekkaharjun aktiivisen senioritoiminnan parista, josta hän on vastannut jo kuuden vuoden ajan. Innokas golfaaja vaikuttaa lajin parissa myös kotikentän ulkopuolella – hän on muun muassa toiminut Hiekkaharjun joukkueen kapteenina Uudenmaan alueen golfseurojen seniorien reikäpeleissä.

Golfin pariin Keränen löysi tiensä vuonna 2003, eli kokemusta on kohta karttunut lähes täysi-ikäisyyden verran.

”Liityin aloittaessa Hiekkaharjuun, ja siitä asti olen ollut täällä jäsen”, Keränen kertoo.

Vuoden 2020 kisamenestys jatkoa kolmen vuoden takaiselle voitolle

Kesäkuussa startannut Suomen Golfseniorien Aluetour pelattiin kahdessa osassa, alueellisina osakilpailuina ja finaalissa. Karsinnat olivat tänä vuonna kolmiosaisia, joista jokainen kisa laskettiin mukaan. Keränen nousi finaaliin Uudemaan kakkosena.

Finaaleihin edenneet 143 pelaajaa ottivat mittaa toisistaan lauantaina 5. syyskuuta Oulun Sankivaarassa. Vaikka ilma oli lämmin, kertoo Keränen pienen vesisateen kiusanneen finalisteja kisan loppupuolella. Tämä ei kuitenkaan haitannut Kerästä, joka voitti tasoituksellisena lyöntipelinä pelatun 60v-sarjansa tuloksella 67!

”Pelasin kesän parhaan kierrokseni siellä”, hän iloitsee.

”Tammer-Golfista, Harjattula Golfista ja Järviseudun Golfista finaaleihin edennyt peliseurani oli mukavaa sekä kenttä haastava, mikä sopi minulle.”

Edellisen kerran Keränen eteni Aluetourin finaalipeleihin vuonna 2017, jolloin hän oli ensikertalaisena mukana kisoissa. Lappeenrannassa pelatuista finaalista tulikin heti voitto kotiin.

Onnea Leevi, koko Hiekkaharju Golfin puolesta!