Seuran syyskokous pidetty -katseet ensi kaudessa

Hiekkaharju Golf ry:n syyskokous pidettiin 29.10. klubitalolla, jossa paikalla oli 30 jäsentä. Kokous eteni hyvässä hengessä ja positiivisessa ilmapiirissä. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan aikuiset 81 € ja juniorit 40 €. Jäsenmaksut laskutetaan Nexgolfin kautta tammikuun lopulla (eräpäivä 15.2.). Budjetti ja toimintasuunnitelma ensi kaudelle vahvistettiin.

Kaikki henkilövalinnat tehtiin yksimielisesti. Kapteenina jatkaa Jari Rantalainen. Vanhasta hallituksesta jatkavat Marko Kosonen, Jari Rantalainen, Leevi Keränen, Timo Seger, Anita Tirkkonen ja Hanna-Leena Ronkainen. Uusina hallitukseen mukaan valittiin Timo Calonius ja Tuija Roivainen. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa vuoden vaihteen jälkeen ja järjestäytymiskokouksessa valitaan hallitukselle puheenjohtaja.

Toimintasuunnitelmaan ei ole tehty suuria muutoksia. Toimintaa pyritään kaikin puolin virkistämään ja erityisesti junioritoimintaa kehitetään aktiivisten osallistujien määrän kasvaessa koko ajan. Seuran jäsenmäärää pyritään hallitusti kasvattamaan, tavoitteena on ensi kaudella 820 jäsentä.