Seuran puheenjohtaja Anita Tirkkosen tervehdys

Seuran hallitus valitsi kokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Anita Tirkkosen. Tässä hänen tervehdyksensä kaikille jäsenille:

Aloitin golfin harrastamisen n. 16 vuotta sitten löydettyäni itseni yllättäen green card –kurssilta (kun tyttäreni oli minut sinne harhauttanut) ilman vähäisintäkään ymmärrystä lajista. Ja heti se nappasi mukaansa.  Alkuvuosina harmittelin, miksi ihmeessä en ollut aiemmin sitä löytänyt. Nykyisin tuumailen, että onneksi löysin edes silloin! Tämä laji on tuonut niin paljon hyvää tullessaan, iloa, ystäviä ja monenmoista tekemistä ja tapahtumaa, liikunnasta puhumattakaan.

Meillä ”hiekkisläisillä” on hieno pelivuosi Hiekkaharjussa takanamme. Kesän ja syksyn säät olivat suotuisat ja kaikki saimme olla todistamassa sitä valtavaa työtä, mitä koko kentän kehittämiseksi ja kuntoon saattamiseksi tapahtui joka päivä; kiitos tekijöiden, kenttäyhtiön ja omistajatahon satsauksen. Hienoa on ollut myös se yhdessä tekemisen meininki, joka on näkynyt vahvasti  talkootyönä niin kentällä kuin erilaisten tapahtumien järjestelyissä ja niihin osallistumisissa.  Hiekkaharju Golfin 30-vuotisjuhlassa julkistettiin seuramme toiminnan arvot, jotka ovat avoimuus ja yhdenvertaisuus, viihtyisyys ja vieraanvaraisuus sekä yhteisöllisyys. Huolehditaan jatkossakin siitä, että tämä hyvän yhteistyön ja yhdessä toimimisen henki säilyy ja vahvistuu, niin seuramme arvot konkretisoituvat käytännöksi ja kaikkien iloksi.

Toivotan kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta.

Anita Tirkkonen