Reikäpelikaaviot julkistettu

Hiekkaharju Golfissa tällä kaudella pelataan kaksi eri reikäpelikaaviota ja kaaviot on nyt julkistettu. Tasoituksettomassa kaaviossa pelataan valkoisilta ja tasoituksellisessa kaaviossa keltaisilta ja punaisilta.

Molempiin kaavioihin on kahdeksan pelaajaa sijoitettu ja loput pelaajat arvottu. Tasoituksettomassa sarjassa sijoituksen määrää ilmoittautumishetkellä ollut tasoitus, tasoituksellisessa “kauden 2019 HCP rankingsijoitus”, eli sijoitus kuluvan kauden viikkokisarankingissa kaavion arvontahetkellä.

Kaaviossa parin ylempänä oleva pelaaja on vastuussa ottelun sopimisesta. Toimistolta saa tarvittaessa peliparin yhteystiedot. Ottelun jälkeen ottelun häviäjä kertoo caddiemasterille ottelun tuloksen, tai ilmoittaa siitä viimeistään seuraavana päivänä.

Pelipareilla on kahdella ensimmäisellä kierroksella kolme viikkoa aikaa pelata ottelunsa, ja kierroksilla 3-5 kaksi viikkoa. Kierrosten peliaika:

1. kierros viikot 26-28 (ottelu on pelattava viimeistään 14.7.2019)
2. kierros viikot 29-31 (ottelu on pelattava viimeistään 4.8.2019)
3. kierros viikot 32-33 (ottelu on pelattava viimeistään 18.8.2019)
4. kierros viikot 34-35 (ottelu on pelattava viimeistään 1.9.2019)
Finaali viikot 36-37 (ottelu on pelattava viimeistään 15.9.2019)

Kotiseuran reikäpelimestaruukisat SCR-sarjan kaavio
Kotiseuran reikäpelimestaruuskisat HCP-sarjan kaavio

Allekirjoittanut toimii kisan tuomarina ja tasoituksellisessa kaaviossa pelaajien apuna tasoituksia laskettaessa. Tarkemmat peliohjeet ja kisamääräykset vielä tämän viikon aikana ja pelejä voi ensiviikoksi alkaa jo sopimaan. Onnea peleihin :=)

-Henkka