Range aukeaa perjantaina 2.4. – talvihallikausi päättyi tänään 1.4.

Kevät on sulattanut lumia siihen tahtiin, että pääsemme viimein avaamaan pitkään odotetun rangekauden! Tilavalla rangellamme pelaat kätevästi PIN-koodeilla, jotka voit ostaa etukäteen kontaktittomasti verkosta tai tietysti myös kahvilastamme. Sateen sattuessa löydät meiltä myös muutaman katetun lyöntipaikan. Turvavälit on helppo pitää omilla paikoilla raikkaassa ilmassa golfista nauttien.

Tutustu rangen hinnastoon:

Pallokori rangelle (36 palloa) | 3 €

Pallokori juniorille (alle 21v. tai samana vuonna täyttänyt) kassalta | 1,5 €

3 x pallokori (voim. 1 vrk) | 7 €

Rangekortti 10x pallokoria | 25 €

Rangekortti 30x pallokoria | 66 €

Rangekortti 50x pallokoria | 100 €

Älykortti | 5 €

Range avataan pääsiäiseksi perjantaina 2. huhtikuuta klo 10. Tervetuloa treenaamaan vaikka joka päivä klo 10-19!

Talvihallikausi päättyi tänään 1.4.

Rangekauden avaaminen tarkoittaa samalla hyvästien jättämistä huikealle talvihallikaudelle. Kiitämme kaikkia hienoista ja turvallisista talviharjoitteluista, tavataan hallilla taas ensi talvena. Siihen asti nähdään rangella ja pian toivottavasti myös kentällä!

Uudet aukioloajat, kahvila toimii takeawayna

Rangekauden avauksen myötä päivittyvät myös aukioloaikamme. Muistathan katsoa ajantasaiset aukioloajat verkkosivuiltamme www.hieg.fi!

Klubitalo on toistaiseksi auki joka päivä klo 10–19. Myös range on auki samaisen ajan. Muistathan noudattaa meillä asioidessasi koronaturvallisuusohjeitamme ja katsoa ajankohtaiset aukiolomme aina www.hieg.fi etusivulta – aukioloajat päivittyvät kevään aikana kenttien auetessa ja iltojen pidentyessä useampaankin otteeseen!

Kahvilasta saa evästä ravintolasulun vuoksi toistaiseksi ainoastaan mukaan.

Opetus siirtyy rangelle

Mikäli sinulla on kevätkurssi kesken talvihallilla, huomioithan, että loput opetuskertasi saattavat siirtyä rangelle. Opettajasi infoaa sinua asiasta. Opetuspäivät pysyvät samoina, eikä sinun tarvitse tehdä toimenpiteitä muutoksen suhteen. Hallin loput lyöntivuoromaksut jäävät luonnollisesti pois lopuilta opetuskerroilta, jotka järjestetään rangella.