Pron kiitokset kesästä 2020 – vaikuta talven opetustarjontaan nyt!

Lue alta Hiekkaharju Golf Academyn Pro Mikko Korkalaisen terveiset ja vaikuta siihen, millaista opetustarjontaa talvelle 2020-2021 suunnitellaan!

Kiitän teitä kaikkia kuluneesta kesäkaudesta!

Kevät alkoi melkoisessa epävarmuuden tilassa, mutta kiitos hiekkisläisten esimerkillisen toiminnan pandemian aikana, saatiin kauden 2020 pelit ja opetustoiminta vietyä läpi mallikkaasti. Opetustunteja saa vielä normaalisti ulkona niin kauan kuin kelit sallii ja rangea pystytään pitämään auki. Tämän jälkeen opetus siirtyy talviharjoitteluhalliin, jonka tarkasta avautumispäivästä tiedotetaan vielä myöhemmin. Halli avattaneen viimeistään marraskuun lopussa.

Nyt teillä Hiekkaharjun golffareilla on mahdollisuus vaikuttaa talviharjoittelun sisältöön! Kiinnostaako juuri sinua esimerkiksi pienryhmäharjoittelu, teematunnit tai tekniikkaan keskittyvä opetus? Talvikausi on golfarin perus- ja lihaskunnon rakentamisen aikaa – lähtisitkö mukaan esimerkiksi kroppa kuntoon -hankkeeseen?

Anna äänesi kuulua, ja laita viestiä ideoista ja toiveista osoitteeseen mikko@hieg.fi, rakennetaan talvella entistäkin parempi golfkausi 2021!

Golfterveisin

Mikko Korkalainen
PGA Teaching Professional
Personal Trainer APT

Onhan viime talvena avattu talviharjoitteluhallimme jo sinulle tuttu? Lue siitä lisää verkossa!