Pro Mikko Korkalaisen opetukset tarjolla läpi kesän. Pro Mikko Korkalainen’s lessons are available throughout the summer.

Moi kaikki golfarit. Golfkausi 2024 on päässyt hyvään vauhtiin ja samalla myös opetustoiminta on alkanut vilkkaasti. Vaikka keskikesän juhla lähenee ja lomakausi alkaa, opetustoiminnassa ei lomailla. Olen paikalla ja opetusaikoja on varatttavissa ajanvarauskalenterini kautta läpi kesän. Vain viikko 29, 15-21.7.2024 on varattu omaan lomailuuni. Tervetuloa hakemaan lisäoppia, kertaamaan perusasioita ja parantamaan pelinautintoasi oppituntien kautta.

Yksityistunnit swingitreenien osalta tehdään aina lyöntikatoksen alla, joten pieni vesisadekaan ei haittaa harjoitustuokiota. Voit varata aikasi täältä: https://vello.fi/pgapromikkokorkalainen/ tai laita viestiä sähköpostilla, mikko.korkalainen(a)leijonagolf.fi, puh 050 595 6536

Seuraa myös seuran nettisivuilta kesän teematuntien tarjontaa ja aiheita.

You can also have your lessons in English. Lessons are available throughout the summer 2024, exept week 29, 15-21.7.2024. All swing lessons are held under a shelter so even a little rain would not isturb the lessons. You can book your lessons here: https://vello.fi/pgapromikkokorkalainen/ or via email, mikko.korkalainen(a)leijonagolf.fi, tel 050 595 6536.