Pitkän Ysin muuttunut ajanvaraus ja muut käytännöt

Pitkän Ysin ajanvaraus

Hiekkaharjun kentän kierrosmäärät ovat kasvaneet ilahduttavasti viimeisen vuoden aikana. Vieraspelaajien määrä on kasvanut merkittävästi ja valtaosa kierroksista pelataan 9 reikäisinä. Olemme päätyneet muuttamaan Pitkän Ysin varausjärjestelmää, jotta se palvelisi paremmin tämän hetken kysyntää.

Takaysin lähtö tulee nykyisin varata myös etukäteen, niille ei ole varattuna automaattisesti tyhjiä lähtöjä. Lähdön pystyy varaamaan aikaisintaan 2h 15min päähän ensimmäisestä kierroksesta. Lähtöä voi aikaistaa ensimmäisen kierroksen jälkeen,  mikäli kentällä on tilaa.

Uskomme uuden järjestelmän olevan pidemmän päälle kaikille parempi, kun pystymme hyödyntämään kentän kapasiteettia paremmin. Tämä tarkoittaa, että voimme pitää kenttää paremmassa kunnossa ja palvelutasoa korkeampana. Uskomme ja toivomme myös, että pitkäaikaiset vanhat pelaajamme sopeutuvat uuteen järjestelmään alkukauden aikana.

Pelilippu -käytäntö

Hiekkaharjussa on käytössä 9 ja 18 reiän pelilippuja. 18 reiän pelilippua ei voi jakaa kahdelle eri päivälle tai kahdelle eri pelaajalle. Huomioithan tämän tehdessäsi varauksia tehdessäsi.

No Show -käytäntö

Kierrosmäärien kasvaessa ja kentän ollessa täynnä, on harmillista muiden pelaajien kannalta, jos pelaaja ei ilmesty paikalle siitä ilmoittamatta.

Näiden tapauksien vähentämiseksi ja niiden toistuessa lähetämme jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta pelaajalle vieraspelaajan green fee -maksun arvoisen no show -laskun. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli no show-pelaaja ei ole Hiekkaharju Golfin oma pelaaja, lähetetään lasku pelaajan kotiseuraan.

Muistathan siis aina peruuttaa aikasi, jos et pääsekään pelaamaan!

Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta toivotamme kaikille hyviä pelejä ja aurinkoista golfkautta!