Pääsiäisarvonta! Tilaa uutiskirje ja voita kevättreenit. (Päättynyt)

Kevät etenee hurjaa vauhtia ja golfkausi on aivan nurkan takana – nyt kannattaa siis viimeistään treenata swingi kuntoon talven jäljiltä tai laittaa uusi laji kokeiluun.

Osallistu nyt Hiekkaharju Golfin pääsiäisarvontaan ja voit voittaa joko a) tunnin treenin talviharjoitteluhalliin tai b) kolmen korin vuorokausikortin rangelle. Eikä haittaa, vaikkei golf olisi vielä sinulle tuttua – meillä voit myös helposti tutustua uuteen lajiin, sillä saat mailat tarvittaessa lainaan!

Arvonta on käynnissä tiistaihin 30.3.2021 klo 21 saakka. Arvomme kaikkien arvontaan määräajassa osallistuneiden kesken viisi (5) kevättreeniä. Voittaja voi sää- ja aukiolosuhteiden rajoissa valita, käyttääkö voittonsa talvihallissa vai rangella. Kun ulkoharjoittelualue avataan, päättyy samalla talvihallikausi.

Voittajat (5 kpl) arvotaan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkinnon lunastusohjeet ilmoitetaan voittajille erikseen.

Arvonnan järjestää Hiekkaharju Golf eikä esimerkiksi Facebook, Instagram tai uutiskirjepalvelu ole mukana arvonnassa. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee käyttää 1kk sisällä voitosta.

Arvonta on päättynyt. Voit tilata uutiskirjeemme sähköpostiisi ilmaiseksi milloin vain, löydät tilauslomakkeen täältä.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Hiekkaharju Golfin lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta. Hiekkaharju Golf ei luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle.