Ota varaslähtö golfkesään – talvihallin tehokurssit käynnistyvät nyt!

Talvi on golfaajan parasta aikaa treenata, mikäli mielii olla priimakunnossa heti kauden starttiin. Hiekkaharju Golfin uudessa talvihallissa harjoittelu onnistuukin mukavasti koko talven läpi, säällä kuin säällä. Halli on avoinna omatoimiseen harjoitteluun aamusta iltaan, joka päivä. Valikoimasta löydät myös yksityisopetuksen sekä juuri julkaistut kurssit – ilmoittautuminen tehokursseille on nyt auki!

Ilmoittaudu talven golfkursseille nyt – muista myös yksityisopetus

Hiekkaharju Golfin talven tehokursseilla keskitytään golfin kokonaisvaltaiseen peliin ja laitetaan swingi kuntoon kesäksi.

Kurssin pääpainopisteenä on swingin eri osa-alueet ja kuinka harjoitella niitä – aluksi kuvataankin jokaisen swingi. Ryhmätunneilla kaikki harjoittelevat analyysin pohjalta tärkeimmäksi havaittuja asioita.

Tehokurssiin sisältyy yhteensä 5 kappaletta 1 h ryhmätunteja. Opettajana toimii PGA Pro Mikko Korkalainen.

Kursseista on valittavissa neljä eri ryhmää: peruskurssi, edistyneiden kurssi, naisten kurssi ja aamutreeneinä järjestettävä kurssi. Kurssit käynnistyvät tammikuun alusta. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät Enkora-varausjärjestelmästä, jossa voit myös ilmoittautua haluamallesi kurssille.

Kurssin hinta: 99€ + hallimaksut.

Hallimaksut ovat Hieg ry. jäsenille 10 € / kerta ja muille 15€ / kerta (vinkki: liity ensi vuoden jäseneksi jo nyt, niin pääset hyödyntämään hallin jäsenhinnat heti!). Hallimaksut voi kuitata myös voimassa olevalla kausikortilla.

Ilmoittaudu kurssille

Tutustu talvihalliin verkossa

Lue lisää golfkursseista