Nino Di Lucasta uusi Head Pro Hiekkaharju Golfiin

Hiekkaharju Golfin opetuspalveluita kehitetään vastaamaan alati kasvavan golfbuumin mukaiselle tasolle. Koska missiomme on tarjota mieleenpainuvia golfkokemuksia kaikentasoisille ja auttaa jokaista löytämään golfin ilo, haluamme myös opetuspalveluissamme näkyvän samanlaisen energian, motivaation ja vahvan ammattitaidon.

Ilolla julkistamme, että Hiekkaharju Golf Academyn opetustoiminnasta vastaa jatkossa uusi Head Pro Nino Di Luca. Tervetuloa, Nino!

Nino tulee ottamaan vastuulleen kaikentasoisten pelaajien opetuksen – monipuolisesti alkeiskursseista strategisiin yksityistunteihin saakka. Myös junioritoiminta tulee saamaan Ninon vastaamana uutta poweria! Suomen lisäksi opetusta saa halutessaan myös ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi.

”Odotan innolla, että pääsen tapaamaan kaikkia teitä ja tuomaan omaa osaamistani Hiekkaharjuun. Edessä on varmasti huikea golfkesä!”, sanoo Nino ja toivottaa jokaisen tervetulleeksi tutustumaan opetukseensa.

Opetuskalenteri julkaistaan heti pääsiäisen jälkeen, joten pysythän kuulolla, jotta saat varattua paikkasi mukaan ensimmäisten joukossa! Mikäli mieli varata yksityisopetusta heti tai tiedustella esimerkiksi alkeiskursseista, niin saat Ninon kiinni alla olevin yhteystiedoin:

Sähköposti: ninodiluca@hotmail.com
Puhelin: 0451778969

Nino on suorittanut Suomen Golfliiton ja ammattilaisgolfjärjestö PGA:n korkeimman mahdollisimman ammattivalmentajatutkinnon Vierumäen Urheiluopistossa. Hän on aiemmin toiminut Head Prona Hillside Golfissa.