Lions Club Vernissan hyväntekeväisyyskilpailu Hiekkaharju Golfissa 27.8.

Sunnuntaina 27.8. Lions Club Vernissan hyväntekeväisyyskilpailussa kerättiin varoja Tikkurilan alueen lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. “Innostus hyväntekemiseen on vahvaa”, kertoi tapahtumasta vetovastuussa ollut Vernissan Kaarina Holopainen. ”Sateinen sää ei säikäyttänyt osallistujia, vaan kaikki etukäteen ilmoittautuneet 59 kilpailijaa osallistuivat tähän rentohenkiseen kilpailuun”, hän jatkoi.

Kilpailu pelattiin 9r pariscramblena ja kolme parasta paria sekä erikoiskilpailuiden voittajat palkittiin. Kilpailu oli todella tiukka ja toinen sekä kolmas sija ratkaistiin tasoitusten perusteella parien saavutettua saman pistemääräisen tuloksen.

Sijoitukset olivat seuraavat

1. Kari Palm ja Juhani Valtavaara, SantaCG (Vasemmalla)

2. Rauno Aronen ja Timo Eloholma, TaG (Keskellä)

3. Kimmo Rantanen ja Ulla Väistö, HieG (Oikealla)

Varsinaisen kilpailun lisäksi palkittiin myös erikoiskilpailuiden voittajat. Pisimmän draivin onnistui lyömään Kai Miikki (Alhaalla vasemmalla) ja lähimmäs lippua osui Juhani Kortelainen (Alhaalla oikealla). Kilpailussa nähtiin paljon tuttuja kasvoja; Marja-Leena ja Martti Kärkkäinen (Alhaalla keskellä) ovat kilpailleet kaikissa kymmenessä Lions Club Vernissan hyväntekeväisyyskilpailussa. Vernissa muisti heitä samppanjapullolla. 

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Kilpailun tulostaulukon löydät tästä.