Kuulumisia kapun kenttäbaarista 19.10.2019

Eipä ole koskaan hiekkaharjun pelloilla ollut niin paljon, niin iloista ja hyväntuulista pelaajaa kuin Oktoberfest Cross Country Scramblessa 19.10.2019. Sateen jumalatkin laittoivat “sen isoimman kastelujärjestelmän” kiinni siten, että lederhoseilla varustautuneen puheenjohtaja Markon simuloitu (viranomaisten pyynnöstä) shotgun -startti päästiin ampumaan vain 15 min viiveellä, jotta  säästyttiin kuivana loppupäivä. Kentälle oli aikaansaatu 18 väylää par 2 :sta aina par 6: een.

Kilpailijoiden viimeistelyharjoitukset olivat onnistuneet varsin hyvin, tästä osoituksena ainakin 5 kpl holareita,  kaikilla kentältä tullessaan “pilkettä silmäkulmassa” ja nopeimpien kierrosaika n. 5 tuntia. Viimeiset ryhmät tulivat tosin n. 40 min viiveellä selittäen kysyttäessä hieman takellellen, että kävivät katsastamassa sen Korso 2 km -kyltin. Liekö viiveen aiheuttajana ollut kuitenkin kenttähenkilöstön kentällä tarjoilema lämmin “teräs”mehu.Timo kokki oli klubin edessä laittanut komean maukkaan 50 kiloisen possun pötkölleen lavitsalle ja kyllä siinä oli  kutsun mukaisesti “ihana glaseeraus”. 

Varsinaisen kisan voitti ylivoimaisella yhden pisteen erolla joukkue Kortelainen/Salonen. Parhaan SCR tuloksen pelasivat vierailevat tähdet Talmasta, Pennanen/Vilander. Parhaasta asusta palkittiin naiskolmikko Olga, Aila ja Marja-Liisa ja miehistä Kai Miikki.
Koska kyseessä oli myös kauden päättäjäiset, jaettiin illan aikana myös seuraavat palkinnot ja kunnian osoitukset:

Reikäpeli SCR – Aleksanteri Anttila

Reikäpeli HCP – Timo Kuoremäki

Senioreiden viikkokisamestari – Kari Ojala

Viikkokilpailu PB I – Harri Hyttinen

Viikkokilpailu PB II – Jari Rantalainen

Viikkokilpailu PB III – Olga Gordeeva ja Kai Miikki

Viikkokilpailu SCR I – Harri Hyttinen

Vuoden Hiekkisläisiä – Kari Ojala ja Eki Vaittinen sekä Krinon Golf Oy henkilökuntineen

Myöhemmin illalla pelattiin myös valopallo -kisa, jossa Hole on one palkintona oli etelänmatka. Tällä kertaa holaria ei kuitenkaan syntynyt. Suuri osa juhlijoista viihtyi myöhäiseen iltaan, osa kuulemma jopa aikaiseen aamuun.

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille. Palautteen perusteella taidamme tehdä tästä uuden hiekkiksen perinteen. Suuri kiitos kuuluu myös tapahtuman yhteistyökumppaneille, joita olivat Altia, Olvi, Golfcenter, Renault, Golf & Bike, HH-Yhtiöt ja RTJ-Siivous.