Kunniajäsenyyksiä ja arvomaailmaa – seuran juhlien kooste

Seuran 30-vuotisjuhlia vietettiin rennoin ottein kauniissa auringonpaisteessa lauantaina 24.8. Juhlat aloitettiin kokoontumalla vanhalle 1. väylän tiipaikalle, jossa seuran puheenjohtaja Marko Kosonen toivotti kaikki tervetulleeksi, nautittiin lasilliset kuohuvaa ja nähtiin muutamat lyöntisuoritukset. Golfliitto oli lähettänyt omat terveisensä:

“Olette tehneet ja teette hienoa ja korvaamatonta työtä pääkaupunkiseudun ja koko suomalaisen golfin eteen. Työssänne olette osoittaneet suurta intohimoa golfin elinvoiman ylläpitämiseen ja sen kehittämiseen. Työtänne leimaa pitkäjänteisyys ja idearikkaus sekä ennen kaikkea rakkaus lajia kohtaan. Arvostamme työtänne korkealle.” Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen.

Klubitalolla kuulimme upean musiikkiesityksen, josta vastasivat omat jäsenemme Tommi Aalto ja Juha Riihimäki sekä vuosaarelainen Lasse Lagercrantz.

Ruokailun jälkeen oli kunnianosoitusten ja puheiden aika. Seura kutsui kunniajäsenekseen Matti Puurusen ja Pekka Nikkasen. Seura julkisti myös hallituksen laatimat seuran arvot, jotka toimivat seuran toiminnan perustana.

Kunniajäsen Matti Puurunen

Tunnustuksena ansiokkaasta Hiekkaharju Golf ry:n seuratoiminnan aloittamisesta ja pitkäaikaisesta työstä sen hyväksi.

Kunniajäsen Pekka Nikkanen

Tunnustuksena ansiokkaasta elämäntyöstä Hiekkaharju Golfin kehittämiseksi ja toiminnan ylläpitämiseksi.

Seuran arvot

AVOIMUUS JA YHDENVERTAISUUS. Tarjoamme kaikille mahdollisuuden golfin harrastamiseen, kustannukset pidetään kohtuullisina ja lajin aloittaminen helppona.

VIIHTYISYYS JA VIERAANVARAISUUS. Omat jäsenet viihtyvät lajin parissa ja kotikentän miljöössä sekä osallistuvat aktiivisesti seuran toimintoihin. Vierailijat tuntevat itsensä tervetulleeksi.

YHTEISÖLLISYYS. Jäsenet toimivat toisiaan arvostaen ja toimintaympäristöä kunnioittaen.

Seuran jäsenmäärä

Seuran jäsenmäärän todettiin olevan myös iloisessa nousussa muutaman vaikean vuoden jälkeen. Vuoden 2017 alussa seurassamme oli 600 jäsentä, joista 26 oli junioreita. Hallitus asetti tämän vuoden tavoitteeksi 735, jonka pohjalta vuosi budjetoitiin. Tällä hetkellä jäsenmäärämme on kuitenkin jo 775, joista 69 on junioreita.

Illan aikana arvonnassa ja lähimmäs lippua kisailussa kerättiin ilahduttavat 640 € junioritoiminnan hyväksi. Palkintoja arvontaan lahjoitti mm. Smartgolf.