Koe uudistunut Hiekkaharju Golf – lisää haastetta ja estetiikkaa

Hiekkaharju Golfin kuntoa ja layouttia on viime aikoina kehitetty entistä ehompaan kuntoon.

Kentän väylät on nyt leikattu pitkälti niin kuin kentän arvostettu suunnittelija Lassi Pekka Tilander on ne aikanaan suunnitellut. Väyliä reunustavat pitkät, punaiset niittykarheikot. Ne erottavat väylät toisistaan visuaalisesti ja kauniisti sekä tuovat pelaamiseen uutta haastetta.

Kehitystyön ytimessä on ollut myös pelaajien ajatusten kuunteleminen – mukautimme suunnitelmia myös kesken uudistuksen pelaajapalautteen pohjalta ja teemme niin myös jatkossa. Olemme esimerkiksi leventäneet kapeita reunaraffejamme pelaamisen sujuvuuden lisäämiseksi. Kehitystyömme jatkuu edelleen.

Viedään kenttä seuraavalle tasolle yhdessä

Jatkuva ja pitkäjänteinen kehittämistyö on ollut meille Hiekkaharjussa tärkeää, ja se tuottaa nyt hedelmää. Tavoitteenamme on ollut viedä Hiekkaharju Golf golfkenttänä seuraavalle tasolle. Jatkamme kentän kehittämistä kokemusten ja pelaajiemme näkemysten pohjalta pitkäjänteisesti, jotta saisimme kaikki nauttia parhaasta mahdollisesta Hiekkaharjusta!

Tule ihastumaan uudistuneeseen Hiekkaharju Golfiin nyt – tarjoamme unohtumattomia golfkokemuksia luonnon keskellä, mutta aivan kaupungin ytimessä lähellä sinua!