Kenttämme aukeaa 25.3. – näillä vinkeillä parempaan kauden alkuun!

Tätä on odotettu! Kevät tekee tuloaan, ja keskiviikosta 25. maaliskuuta alkaen Hiekkaharju Golfissa ovat auki sekä kenttä että range. Tervetuloa starttaamaan kausi kanssamme – 9 reiän green fee nyt vain 25 € ja kaveri mukaan 20 €!

Vaikka odotus on ollut pitkä ja juuri avatuille kentille suuntaaminen innostaa, niin aloittaminen voi silti tuntua talven jälkeen hiukan hankalalta. Kurkkaa alta koostamamme vinkkilista sujuvampaan kauden alkuun!

  1. Muista verrytellä! Golfatessa vaaditaan liikkuvuutta ja ylä- ja alavartalon kiertoja. Kuukaudet työpöydän äärellä ovat saattaneet jättää paikat jäykiksi. Älä siis suuntaa kentälle liian kylmiltäsi, vaan lämmittele lihakset ja avaa kehon liikeradat ennen peliä toiminnallisilla liikkeillä, kuten kyykyillä ja käsien pyörittelyillä. Illalla kannattaa vielä tehdä venyttelyt kotona. Tämä kannattaa ottaa tavaksi!
  2. Lämmittele rangella! Treenaa hetki ennen peliä, niin saat tauon jälkeen tuntuman lyöntiisi ja eri mailojen liikeratoihin ennen kentälle siirtymistä. Lihasmuistilla on tapana palata hetken herättelyn jälkeen. Rangeharjoittelussa kannattaa edetä lyhyistä mailoista pitkiin ja aloittaa rauhallisilla lyönneillä hyvän rytmin löytämiseksi.
  3. Tutustu uuteen tasoitusjärjestelmään! Oletko jo ehtinyt perehtyä uuteen, maailmanlaajuiseen tasoitusjärjestelmään (WHS), joka astui voimaan helmikuussa? Katso uusi tasoituksesi eBirdie-sovelluksesta!

Erinomaista kauden aloitusta kaikille, tervetuloa Hiekkaharju Golfiin! Katso aukioloaikamme ja ajanvaraus osoitteessa www.hieg.fi.

Huomioithan, että kentällämme varaudutaan koronavirustilanteeseen erityistoimenpitein. Myös pelaajiltamme odotetaan toimia. Katso tarkemmat tiedot päivittyvästä koronauutisestamme . Esimerkiksi klubitalollamme on tällä hetkellä poikkeusolot, ja kentällä tulee toimia koronaohjeidemme mukaan.

Katso videolta verryttelyvinkit, joiden jälkeen olet valmis kentälle!