Kehity golfaajana ja nauti pelistä enemmän – heinäkuun kursseille ilmoittaudutaan nyt!

Olisiko tänä kesänä aika panostaa omaan peliin ja kehittyä golffarina? Tai houkutella ystävä mukaan lajin pariin ja alkeiskurssille? Kurssimme ovat suosittuja, sillä pidämme ryhmäkoot sopivana sekä iloiset ja ammattitaitoiset opettajamme huolehtivat, että jokainen saa tunneilla riittävästi huomiota ja oppivat uusia asioita!

Teematunnit sopivat kaiken tasoisille pelaajille ja niille voi osallistua vaikka olisi käynyt vastaavalla tunnilla aikaisemminkin, sillä harjoitteet vaihtelevat eikä yleensä saman asian kertauskaan ole pahitteeksi. Heinäkuussa ennestään tuttujen teematuntien lisäksi tarjolla on kokeneemmille pelaajille suunnatut wedge- ja erikoislyöntitunnit, joilla opetellaan muokkaamaan pallon lentokaaria.

Kertauskursseilla kerrataan perusasiat ja ne sopivat erityisesti aloitteleville golffareille alkeiskurssin jatkeeksi tai vähemmän pelaaville, jotka kaipaavat varmuutta pelaamiseen ja harjoitteluun.

Alkeiskursseillamme aloittelijat pääsevät kunnolla lajin pariin. Tästä pitää huolen riittävä määrä ohjattua harjoittelua (8 tuntia) ja perusteellinen katsaus lajiin. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja perussääntöihin sekä harjoitellaan käytännössä kentällä pelaamista ja toimimista. Kurssin jälkeen osallistujat saavat vielä veloituksetta kahden viikon ajan syventää osaamistaan harjoitusalueilla ja tutustua yhteisöömme itsenäisesti.

  • Kaikista kursseistamme ja teematunneista löydät lisätietoja TÄÄLTÄ
  • Voit myös katsoa aikataulut ja ilmoittautua suoraan verkossa TÄÄLTÄ