Kehä-6 avataan – molemmat kenttämme auki lauantaina 28.3.!

Tervetuloa nauttimaan keväisestä golfsäästä Hiekkaharju Golfiin! 9-reikäinen Pitkä Ysimme on jo auki, ja 6-reikäinen Kehä-6-kenttämme avataan lauantaina 28. maaliskuuta.

Starttaa kausi kanssamme – 9 reiän green fee nyt vain 25 € ja kaveri mukaan 20 €!

Varaa aika pelaamaan osoitteessa www.teetime.fi  tai soittamalla caddiemasterille numeroon 029 170 2080. Maksut voi suorittaa TeeTime-palvelussa etukäteen tai lähimaksuna klubilla. Voit myös vahvistaa saapuneesi paikalle soittamalla.

Huomioithan, että kentällämme varaudutaan koronavirustilanteeseen erityistoimenpitein. Myös pelaajiltamme odotetaan toimia. Katso tarkemmat tiedot päivittyvästä koronauutisestamme. Esimerkiksi klubitalollamme on tällä hetkellä poikkeusolot, ja kentällä tulee toimia koronaohjeidemme mukaan.

Valitettavasti sunnuntain ja alkuviikon sääennuste näyttää siltä, että kentät, range ja klubi olisivat kiinni. Aina ajantasaiset aukioloajat löydät etusivultamme osoitteesta www.hieg.fi – laita sivu seurantaan, niin tiedät heti, kun pelaamaan pääsee taas! Pidäthän myös mielessä, ettei jäiselle kentälle saa koskaan lähteä pelaamaan.