Kauden 2024 lyöntipelimestaruuskisojen voittajat ratkottu

Viikonloppuna 17.–18.8.2024 kisattiin jälleen kotiseuran lyöntipelimestaruuskisat. Kenttä oli upeassa kunnossa ja tänä vuonna ilma mitä parhain.

Naisten sarjaan saatiin selvästi enemmän osallistujia kuin viime vuonna. Seniorimestaruuden jo voittanut Anita Tirkkonen ratkaisi tämänkin kisan selvällä erolla kakkoseen, Ulla Väistöön. Anita nykäisi jo ensimmäisenä päivänä selvän eron, joka sitten piti loppuun saakka. Kolmanneksi itsensä pelasi Tiina Kortelainen.

1. Anita Tirkkonen     93 + 104 = 197
2. Ulla Väistö              99 + 105 = 204
3. Tiina Kortelainen 108 + 100 = 208

Miesten sarjassa taistelu oli kauden 2023 tapaan tiukkaa viimeiselle greenille saakka.

Ensimmäisenä päivänä johtoon itsensä löi Jesse Saikkonen (78), mutta Aake Perälä (80) ja Olli Muotka (80) vaanivat vain kahden lyönnin päässä.

Toisena päivänä Aake aloitti huiman kirin ja oli yhdessä vaiheessa kierrostaan jo kuusi lyöntiä Jessen tulosta alle (-1) ja neljä lyöntiä koko kisaa, mutta reiän 17 jälkeen päädyttiin kuitenkin tasatilanteeseen ja uusinta häämötti viime vuoden tapaan klubitalolla.

Viimeisellä reiällä Jesse teki perus-parin ja Aake kisan aikana saaman vammansa vaivaamana joutui lopuksi bogeyllä taipumaan Jesselle lyönnillä, joten Hiekkaharju Golfin kauden 2024 voittaja Jesse Saikkonen kaiverrutti pyttyyn nimensä. Toiseksi siis lyönnin perässä sijoittautui Aake Perälä ja kolmanneksi Olli Muotka.