Kapteenin terveiset

Arvoisat Hiekkaharju Golfin jäsenet,

On suuri ilo ja kunnia aloittaa uutena kapteeninanne tänä vuonna. Heti näin kauden alussa haluan kiittää henkilökuntaa, kenttäyhtiötämme ja tietenkin jäseniämme, jotka ovat luoneet hienot puitteet ja ilmapiirin golfin pelaamiselle Hiekkaharjussa.

Viime vuonna kenttä ja sen ympäristö oli mielestäni kaikkein aikojen parhaassa kunnossa! Toivon että tänäkin vuonna kenttähenkilökunta ja pelaajat pitävät huolen siitä, että kenttä talvehtimisen jälkeen on nopeasti loistavassa kunnossa. Niinpä muistutan, että pelaajien on omalta osasaltaan kannettava vastuu kentän kunnosta ja siisteydestä. Eli korjataan alastulojäljet greeneillä, haravoidaan bunkkerit, paikataan divotit sekä pidetään huolta, että roskat laitetaan niille kuuluville paikoille. Pelatessani ensimmäiset kierrokseni Hiekkaharjussa tänä viikonloppuna huomasin, että nyt jo oli tupakantumppeja ja nuuskapusseja tiipaikoilla ja muuallakin kentällä, jotka peliryhmämme siivosi pois. Lisäksi toivon, että kiinnitetään huomiota pelinopeuteen, harjoituskierroksilla voidaan mielestäni ihan hyvin pelata readygolffia, joka omalta osaltaan nopeuttaa peliä. Pallojen etsimiseen ei pidä käyttää enempi aikaa mitä säännöt mahdollistavat. Palloja ”kalastaminen” vesiesteistä ei saa aiheuttaa sitä, että takana tulevat ryhmät joutuvat odottamaan turhaan!

Nopea ja sujuva peli sekä kunnioitus kenttää kohtaan ovat avainasemassa, jotta kaikki voivat nauttia golfista täysin siemauksin.

Kauden 2024 aikana kentällämme järjestetään taas useita kilpailuja ja tapahtumia, johon toivon, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Kilpailut ja tapahtumat löydätte kilpailukalenterista. Seuran golfmatka järjestetään kesäkuun viimeisenä lauantaina Virvik Golfin, joka on vaihteleva ja mukava kenttä Porvoon kupeessa.

Yhteistyöllä ja omistautumisella voimme tehdä tästä tulevasta kaudesta unohtumattoman. Kiitos, että olette osa tätä upeaa yhteisöä, ja odotan innolla nähdä teidät kaikki kentällä.

 

Ystävällisin terveisin

Kai Miikki

Hiekkaharju Golfin kapteeni

e-mail: kai.miikki@kolumbus.fi

puh. 0400-713 255