Kapteenin tervehdys

Mielestäni kapteenin tärkein tehtävä hyvän seurahengen ja yhteenkuulumisen edistämisen lisäksi on toimia eräänlaisena välittäjänä pelaajiston, seuran johdon, kenttäyhtiön henkilökunnan ja pääomistajan välillä. Nyt kun pelikausi on jo hyvässä käynnissä, ajattelinkin tuoda kuluneesta keväästä muutamia havaintojani, ajatuksiani ja saamiani lukuisia hiekkaharjulaisten yhteydenottoja esille. Normaalisti mahdollisten kiitoksien aika olisi kauden lopussa, mutta kulunut kevät on kuitenkin hiekkaharjussa ollut niin poikkeuksellinen, että uskon meidän kaikkien mielestä kiitoksien ajan olevan jo nyt.

Kenttäyhtiö

Viime vuosina on kentällemme syntynyt suuri korjaus- ja hoitovelka, johon uusi kenttäyhtiömme henkilökuntineen on kevään aikana käynyt käsiksi varsin ripeällä ja ammattimaisella otteella ja aikaansaanut jo isoja muutoksia ja parannuksia. Mainittakoon näistä mm. jo talvella tehty rangen ja vanhimpien väylien hiekoitus, tapahtumana US -Masters valvojaiset,  klubin ravintolan ja terassin uudistus uusine kalusteineen ja -tarjoiluineen, puiden- ja pensaiden hoitoleikkaukset koko kenttäalueella, pelin nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi tehty Pitkän ysin väylä 2 etubunkkerin täyttö, huonokuntoisimpien bunkkereiden kunnostus ja juuri ennen vappua suoritettu työmäärältään suuri viheriöiden kunnostustyö.

Viime vuosien vaikeuksien jälkeen me pelaajat emme osanneet edes uneksia tällaisesta startista tulevaan pelikauteen. Ansaitsette vahvalle tahtotilallanne ja sitoutumisellanne jo tässä vaiheessa kautta meiltä kaikilta pelaajilta ISON KIITOKSEN.

”Talkooäijät” (Whattsup –ryhmä)

Kevään aikana on kyseinen talkooryhmä auttanut kenttäyhtiön henkilökuntaa erilaisissa tehtävissä. He ovat talvella poistaneet griineiltä lunta ja jäätä, keväällä asentaneet ja poistaneet griiniharsoja, purkaneet vanhan ”logistiikkakeskuksen” jne.

Tämä aktiivisuuden, välittämisen ja yhteisen hyvän eteen tekemisenne ansaitsee meiltä kaikilta KIITOKSET.

Kevättalkoiden osanottajat

Kevättalkoiden organisointi ja talkootyönä aikaansaatu työmäärä oli vaikuttava. Kenttäyhtiön henkilökunta oli jo etukäteen tehnyt valtavan työn mm. moottorisahojen kanssa ja ennätyssuurella n. 70 hengen talkooryhmällä olikin edessä mm. melkoisen iso mutta mielekäs risu- ja oksasavotta.  Etukäteen oli arvioitu, että valtavasta työmäärästä saataisiin tehtyä n. 50 %, mutta hommahan valmistui jo samana päivänä.

Oli ilo nähdä, miten hyvä yhteishenki ja aktiivisuus sai yhdessä valtavasti aikaan. KIITOS kaikille osallistujille.

Opetustoiminta

Seuramme sydän on pitkäaikaisissa hiekkaharjulaisissa, mutta lajin ja seuramme tulevaisuus on nuorissa, junioreissa ja uusissa harrastajissa sekä – jäsenissämme. Ottakaamme kaikki heidät lämminhenkisesti vastaan omiin peliryhmiimme. Tässä yhteydessä haluankin kiittää pro Hanna – Leenaa ammattilaisopettajineen upeasta työstä näiden edellä mainittujen ryhmien kanssa. Viime vuonna he antoivat hiekkaharjussa ammattimaista ja ohjattua opetusta yli 1000 nuorelle ja tänä vuonna sama näyttää jatkuvan. ISO KIITOS tästä tulevaisuuteen satsaamisesta.

Kentällä tavataan.

 

Hiekkaharjussa 2.5.2019

Jari Rantalainen

Kapteeni

0400536232

rantalainen@luukku.com