Jäsentiedote – yhdistyksen vuosikokous ja jäsenlaskut

Hiekkaharju Golf ry:n vuosikokous tulisi sääntöjen mukaan pitää huhtikuun loppuun mennessä. Seuran hallitus on kuitenkin vielä toistaiseksi lykännyt päivämäärän julkaisemista. Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja kokoontumisrajoituksia ja tarvittaessa seuran vuosikokous tullaan järjestämään vasta myöhemmin kesällä.

Kaikille vanhoille jäsenille on lähetetty jäsenlaskut tammikuun loppupuolella ja eräpäivänä on ollut 15.2.2020. Laskut on lähetetty sähköisesti kaikille, jotka ovat sen Nexgolfin laskutusasetuksissa sallineet ja sähköpostiosoite löytyy yhteystiedoissa. Laskun lähettäjänä on noreply@nexgolf.fi, ja tällainen viesti voi ohjautua myös roskapostiin. Muille lasku on lähtenyt postitse. Laskun löytää myös kirjautumalla Nexgolfiin. Monella pelaajalla on tapana maksaa jäsenlasku vasta kauden alkaessa, mutta haluamme tässä vaiheessa kuitenkin ystävällisesti laskusta muistuttaa ja varmistaa, että lasku on mennyt kaikille perille.

Mikäli et ole saanut laskua tai Nexgolf tunnuksesi ovat hukassa, ole yhteydessä Caddiemasteriin tai lähteä sähköpostia toimisto@hieg.fi

Alustava kilpailu-ja tapahtumakalenteri löytyy KILPAILUKALENTERI sivulta ja sitä päivitetään koko ajan. Tapahtumia ja kilpailuja tullaan tilanteen mukaan siirtämään tai perumaan, mutta kannattaa kuitenkin positiivisen ajattelun nimissä ilmoittautua mukaan. Toivottavasti pääsemme kaikesta huolimatta kuitenkin pelaamaan!

Terveisin,

Hiekkaharju Golf ry hallitus