Ilmoittautumiset Golfin Kuningaspelimuotoon, reikäpelimestikoihin käynnissä

Ilmoittautumiset Hiekkaharju Golfin reikäpelimestaruuskisoihin on käynnissä. Ilmoittautumisaikaa 15.6.2019 klo 16:00 saakka NexGolfissa, tai Caddiemasterille (caddiemaster@hieg.fi / 029170 2080) Kaavio julkistetaan 19.6.2019 NexGolfissa ja Hiekkaharju Golfin kotisivuilla.

Kaavion julkistamisen jälkeen peliparilla on kaksi viikkoa aikaa sopia otteluparin pelaaminen haluamaansa ajankohtaan. Pelaajat pelaavat 18r ottelun reikä kerrallaan, voittaja etenee seuraavalle kierrokselle ja saa vastaansa kaavion toisessa haarassa olevan otteluparin voittajan. Tämän jälkeen seuraavalla peliparilla on taas kaksi viikkoa aikaa pelata ottelunsa.

Sarjoja on kaksi, tasoitukseton ja tasoituksellinen, molemmat yleisiä, eli sekä miehet ja naiset samassa sarjassa. Jos tasoitukselliseen sarjaan ilmoittautuu yli kahdeksan naista, silloin naisille tehdään oma sarja ja kaavio. Tasoitukseton sarja pelataan valkoisilta / sinisiltä ja tasoituksellinen keltaisilta / punaisilta. Osallistumismaksu 15 € ja se sisältää koko kaavion. Pelaajat voivat osallistua molempiin sarjoihin.

Kisakutsu Hiekkaharju Golfin reikäpelimestaruuskisoihin