Ilmoittautuminen elokuun kursseille on nyt auki!

Me Hiekkaharju Golfissa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.  Löydät meiltä kattavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamista tasosta riippumatta, suosituilla kursseillamme tai vaikka yksityisopetuksena.

Elokuun kurssiaikataulut nyt verkossa

Ilmoittautuminen elokuun alkeis- ja kertauskursseille on nyt avattu, ja aikataulut julkaistu verkossa. Kattavilla kursseillamme on panostettu erityisesti laatuun ja perinpohjaisuuteen – meillä ei tarvitse pelätä kiirehtimistä. Pidämme ryhmäkoot tarpeeksi pieninä, jotta jokainen ehtii saamaan henkilökohtaista opastusta myös ryhmätunnilla.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssillamme opit golfissa tarvittavien peruslyöntien tekniikat. Käymme lävitse myös pelin tärkeimpiä sääntöjä sekä muita pelaamiseen liittyviä asioita – kurssin jälkeen voitkin siirtyä pelaamaan kentälle! Alkeiskurssin lopuksi suoritetaankin golfin ajokortti eli Green Card.

Et tarvitse kurssille vielä omia välineitä. Varusteiksi riittää säänmukaiset ulkoiluvaatteet.

Hinta: Aikuiset 149 € ja alle 21-vuotiaat 119 €, maksetaan paikan päällä. Hintaan sisältyy lainavälineet ja Green Card.

Kesätarjous: Alkeiskurssin kaupan päälle saat nyt 2 viikon harjoittelupaketin, johon sisältyy pelit Kehä-6-kentällä, korillinen rangepalloja päivässä ja lainavälineet peleihin.

Katso aikataulut verkosta täältä.

Kertauskurssit

Kertauskursseilla kerrataan putin, chipin, bunkkerin ja svingin perusteet.

Saat harjoitusohjeita sekä henkilökohtaisia vinkkejä jatkoharjoittelun tueksi – tämä kurssi soveltuukin erinomaisesti jo Green Cardin suorittaneille aloittelijoille ja vähemmän pelanneille. Pienryhmissä järjestettävät kurssit kestävät noin 4 tuntia.

Hinta: 79 €, maksetaan paikan päällä.

Katso aikataulut verkosta täältä.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Varaa paikkasi suosituille kursseillemme verkossa tai sähköpostilla caddiemaster@hieg.fi tai mikko@hieg.fi