Huippukausi takana – uudistuneessa Hiekkaharju Golfissa pelattiin vuonna 2020 ennätysmäärä kierroksia jopa koko Suomen kasvuun verrattuna!

Suomen golfkaudella 2020 rikottiin ennätyksiä – lajin pariin löytäneitä suomalaisia on nyt enemmän kuin koskaan. Suomen Golfliiton mukaan liittojen jäsenmäärä kasvoi Suomessa vuodesta 2019 yhteensä 6 prosentilla. Erityisesti nuorten golfaajien määrä on kasvanut: puolet koko Suomen vuoden 2020 uusista jäsenyyksistä on alle 30-vuotiaita.

Koko Suomessa kasvua noin 40 % viime vuodesta – Hiekkaharjussa tätäkin enemmän

Koko Suomen kierrosmäärät olivat vuonna 2020 kasvaneet noin 40 % viime vuoteen verrattuna (Golfliitto 11/2020). Hiekkaharjussa kasvua oli vielä tätäkin enemmän – ja kiitos tästä kuuluu kaikille teille. Toivomme, että teillä on ollut yhtä mukava kausi takana kuin meilläkin ja että näemme aurinkoisella terassillamme taas ensi kesänäkin!

Hiekkaharju Golf kehittyy ja kasvaa myös jatkossa

Hiekkaharju Golfin pitkäjänteinen kehittäminen jatkuu myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on jatkossakin kentän kehittäminen niin visuaalisuuden, haastavuuden kuin luonnonarvojen kunnioittamisenkin kannalta.

Olemme iloisia, että niin moni teistä on löytänyt meidät – täältä luonnon helmasta, mutta kuitenkin aivan pääkaupunkiseudun ytimestä julkisen liikenteen varrelta! Vaikka meitä hiekkisläisiä on yhä enemmän, mahtuu pelaamaan aina mukavasti.

Kausi jatkuu kentällä mahdollisuuksien mukaan ja treenit talvihallissa

Tiesithän, että kesän golfkunto treenataan jo talvella? Upea talvihallimme on nyt auki. Tervetuloa testaamaan uusittu lähipelialueemme sekä mukavan pitkä lyöntimatka!

Sääolosuhteiden salliessa pidämme myös kenttää auki. Ajantasaiset aukioloajat ja muut tiedot löydät aina verkosta osoitteesta www.hieg.fi!

Kiitämme teitä kaikkia kuluneesta vuodesta – tervetuloa jatkossakin Hiekkaharju Golfiin!