HLR Golf Academy viikkokisa 2, Rantanen ratkaisi molemmat sarjat hurjalla kolmen birdien lopulla

Tulosten tarkistusaika on päättynyt.

Jo ensimmäisessä viikkokisassa nähtiin jo hienoja tuloksia, mutta kun kausi etenee, pelaajat kovenevat.

Bistebogeyssä viimeviikon voittajan 19 pistettä oikeutti tällä viikolla vasta kolmanteen sijaan. Tasatilanteeseen hienoilla pisteillä 21, päätyi kaksi pelaajaa, Kimmo Rantanen ja Kai Miikki. Rantasen huikea kolmen birdien putki nosti Kimmon tasapisteisiin Kain kanssa. Kun PB kisassa tasatulos ratkaistaan alemmalla slopella, eli paremmalla lyöntipelituloksella ja se oli molemmilla sama, ratkaisua haettiin tarkasta tasoituksesta. Kun Kain tasoitus oli 10,3 ja Kimmon 9,7, viikon 21 PB sarjan voittajaksi itsensä pelasi Kimmo Rantanen

Myös tasoituksettomassa kisassa tulostaso parani. Viimeviikon kahdesta 39 tulosesta Kimmo ja Kai ottivat vielä napsun, pois, mutta SCR sarjassa kun ei tasoituksia lasketa, siinä Rantasen huikea loppu varmisti vielä selvemmin hänelle myös SCR sarjan voiton.

Kolmen kärki PB HCP sarjassa.

1. Kimmo Rantanen (21 pistettä / 38 lyöntiä)
2. Kai Miikki (21 pistettä / 38 lyöntiä)
3. Heikki Ollitervo (19 pistettä)

SCR sarjan voittaja Kimmo Rantanen 38 lyöntiä.

Nyt myös Rankingiin alkaa tulemaan tuloksia. Kaikille jotka ovat kaksi kierrosta pelanneet, löytyy rankingtulos. SCR sarjassa Rantanen ja Eskelinen kärjessä tuloksella 80 ja PB sarjassa kärjessä 38 pisteellä Rantanen, kolmen pisteen päässä väijyy Mörkö Kosonen.

HLR Academy Viikkokisa 2 palkinnot:

PB sarja
1.   75 € HLR Golf Academy opetusta + pallotuubi + 10x ragelatausta
2.   50 € HLR Golf Academy opetusta + 10x rangelatausta
3.   30 € HLR Golf Academy opetusta + 10x rangelatausta

SCR sarja

VKO 22 Peltisepänliike Puolakka & Sassi 3 Kisapäivät ma-ke, epävirallisten tulosten julkistus perjantaina 31.5.2019, jonka jälkeen tarkistusaikaa sunnuntaihin 2.6.2019 saakka.

Tulokset VKO 21 tasoituksellinen pistebogey (PB HCP)
Tulokset VKO 21 tasoitukseton lyöntipeli (LP SCR)