HIIHTOLOMA-ARVONTA! Osallistu ja voita talvihallitreenit kahdelle hengelle!

Olisiko aika napata suksisauvan lisäksi myös golfmaila käteen? Talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä – esimerkiksi hiihtoloman aktiviteettina! Osallistu nyt hiihtoloma-arvontaamme Facebookissa tai Instagramissa ja voit voittaa tunnin lyöntivuorot kahdelle hengelle Hiekkaharju Golfin upouuteen talviharjoitteluhalliin!

Kerro meille some-julkaisujemme kommenttikentässä, mikä on sinun lempilajisi talvella, ja olet mukana arvonnassa. Linkit löydät tämän uutisen lopusta!

Lämmitetyssä sisähallissamme on lyöntipaikkojen lisäksi lähipelialue griineineen, jossa pääset laittamaan chipit ja putit kuntoon. Eikä haittaa, vaikkei golf olisi vielä sinulle tuttua – meillä voit myös helposti tutustua uuteen lajiin, sillä saat mailat tarvittaessa lainaan! Talvihallimme on auki hiihtolomallakin aamusta iltaan klo 7-23 ⛳️

Arvonta on käynnissä etelän hiihtolomaviikon alkuun maanantai 22. helmikuuta 2021 klo 21.00 asti. Arvomme kaikkien Facebookissa ja Instagramissa määräajassa osallistuneiden kesken kolme (3) kahden lyöntivuoron (1h) pakettia. Tule ihmeessä kommentoimaan molempiin, niin tuplaat mahdollisuutesi voittaa!

Voittajat (3 kpl) arvotaan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Palkinnon lunastusohjeet ilmoitetaan voittajille erikseen. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.Arvonnan järjestää

Hiekkaharju Golf – Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisena arvontaan. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Osallistu täällä:

Facebook-julkaisu

Instagram-julkaisu

Tutustu talvihalliin verkossa