Hiekkaharju Golfin kisakausi alkoi!

Odotettu kisakausi on viimein käynnistynyt. Laita nyt jo kisakalenterimme seurantaan, jotta pysyt varmasti ajan tasalla, kun se alkaa täyttymään!

Viikkokisat 2020

Ensimmäisenä starttaavat Hiekkaharju Golfin suositut ja kaikille avoimet viikkokisat, joiden ensimmäinen viikko alkaa maanantaista 18. toukokuuta Golf & Bike Travelsin viikkokisoilla.

Viikkokisat pelataan kolmessa sarjassa:

  1. Yhdeksän reiän pistebogey
  2. Yhdeksän reiän scratch-lyöntipeli
  3. 18 reiän scratch-lyöntipeli

Kuhunkin sarjaan voi osallistua erikseen. Viikkokisasuorituksen voi tehdä yhden kerran ko. viikolla (ma–su).

Ilmoita caddiemasterille etukäteen viikkokisakierroksesi sekä sarja, mihin osallistut. Viikkokisan kisamaksu on 3 € + pelimaksu (pelioikeus / pelilippu / green fee).

Viikkokisojen voittajia palkitaan joka viikko, ja tuttuun tapaan myös kauden päätyttyä. Viikkokisojen palkinnot noudetaan klubitalolta.

Tervetuloa kilpailuihin pitkin kautta

Tänä kesänä nautitaan erityisesti kotimaan ja oman lähikentän golfista! Tapahtumamuotoiset kilpailumme järjestetään tänä vuonna erityisjärjestelyin, mutta sitäkin innostuneemmin. Luvassa on sekä tuttuja kilpailuja viime kausilta että uusia tuttavuuksia, joiden ilmestymistä kisakalenteriimme kannattaa pitää silmällä. Kisoja järjestetään koko kauden läpi. Tervetuloa kisaamaan ja pitämään hauskaa!

Klikkaa kisakalenteriin tästä.

Seuran mestaruudet ja muut tapahtumat

Suositut reikäpelikisat SCR ja HCP alkavat Hiekkaharjussa 1. kesäkuuta. Saman viikon torstaina 4.6. starttaavat myös senioreiden aamupelit. Tervetuloa!

Loppukesästä kilpaillaan seuran mestiksissä. Miesten ja naisten sekä junioreiden ja senioreiden jännittävät mestaruuskisat pelataan elokuussa 22.8.-23.8. ja 29.8. Tarkemmat tiedot löydät kisakalenteristamme.

Hiekkaharju Golfissa pelataan kesällä myös alueen Lähiliigaa – vielä ehdit kerätä joukkueesi ja ilmoittautua mukaan verkossa 20.5. mennessä!